Realno Silikonski Vagina Moški Masturbator Globoko Grlo Spolnih Igrač Za Moške Umetno Muco Analni Seks Masturbador Hombre Odraslih Igrače

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€24.49

€66.19

-63 %

Delež v socialnih medijih

Realno Silikonski Vagina Moški Masturbator Globoko Grlo Spolnih Igrač Za Moške Umetno Muco Analni Seks Masturbador Hombre Odraslih Igrače

Značilnosti: Fit vsako velikost penisa.Bi vam sreča, ki vaših rok ne more ponuditi.Izdelek je narejen iz mehkega silikona, zato je na dotik in občutek bolj udobno.

Specifikacija: Predmet: Moška Masturbacija Pokal Material: Mehka Silikonska Barva: Meso Velikost: Kot Slike

Navodilo: Vzeti masturbator iz paketa.Očistiti, preden ga uporabite.Uporabite nekaj mazivo.Operite po uporabi.Uporabite brisačo ali sušilnega stroja posušite masturbator.Postavite ga na suho mesto, da bi se izognili sonce.

Zasebnost Zagotovljena: cenimo zasebnost stranke.Zato, posebno zaprti škatli je bil ustanovljen za ladijski promet namene, in se prevažajo jasno in na skrivaj, brez kakršnih koli sledi o sumljivih oznake/besede.

Paketu: 1 x Masturbacija pokal

Simulacija je podjetje lutka, ki se pridobiva z naše tovarne uporablja novih, okolju prijaznih materialov in sprejme napredne proizvodne obrti in tehnologije, da bi površino kože izdelka gladko, nežno in popolno elastičnost, kar je enako, kot pravi kože.In z omejenimi možnostmi za ljudi iz vseh drugačen svet .

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi & prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 35 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj k tebi, asp.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

Prodajalca brezplačna dostava metoda je železniškega in pomorskega in splošni čas dostave je o 35-45 dni , Bo več v posebnih okoliščinah.Če ne morete sprejeti tako dolgo čas dostave, obrnite na našo customer service za hitrejši način dostave.Drugače, prevoz čas ne bo razloga za vrnitev, prosimo za razumevanje, ker prodajalec ne more nadzorovati logistiko in prevoz.

1.Kot je to običaj izdelek ustvarili samo za vas, vaše naročilo ne sme biti prekliče za katero koli razloga, PRODAJO, JE DOKONČNA .Če ga želite spremeniti, spremeniti ali nadgraditi, da, imate, da se obrnete na nas v 24 ur od datuma in časa nakupa, da bi zahteval spremembe in da vidim, če so spremembe mogoče, dodatne pristojbine se lahko zaračuna glede na vaše zahteve.

2. Zaradi narave tega izdelka, to ni mogoče za nas, da se zagotovi zamenjavo ali vračilo, kot obstaja več problemov, kot higiene.Prosimo za razumevanje, da je to običajna praksa v sex lutke industriji.

3. Če vaš izdelek ali kateri koli del je poškodovan med pošiljko proces in polje je vidno škodo, PROSIM, NE PRIJAVITE SE ZA PAKET, morate odpreti pritožbo s pošiljko prevoznika, kot da verjetno se je zgodilo med pošiljanjem.Po tem, prosimo, da poročilo za nas, da bomo lahko tudi stopnjevala.Kartonske škatle in celo Letalske Primeru bi lahko dobil praske ali se razdelijo v pošiljki, saj je večina izdelkov so težke.Prosimo, da poročilo, ladjar, če opazite vidne vprašanja, na polje.

4. Če izdelek je na vsa vprašanja, prosimo, pošljite fotografije nam in bomo ocenili vprašanje, da se zagotovi rešitev, saj je odvisna od narave dogodka.Če je težava nastala zaradi nas ali naše proizvajalce, bomo poskrbeli za to.

5. Prepričani smo, da vsi naši izdelki so visoke kakovosti in naše seks lutko predelovalnih dejavnostih partnerji so bili vsi skrbno pregledati in zagotoviti, da lahko izpolnjujejo visoke standarde, ki smo jih pričakujete.Če imate kakršne koli pritožbe ali nezadovoljstvo, vas prosimo, da se obrnete na nas, da bomo lahko po najboljših močeh, da se zagotovijo vse predloge in nasvete, ki jih morda lahko odpravite težave.Cenimo vse povratne informacije, kot tudi, da nam lahko pomaga v sodelovanju z našo proizvajalcev, da se ne bi ponovila ta vprašanja v prihodnosti.

Če bi na www.asistemi.si, strinjate se, da vse vsebine, politik iz zgoraj!

1,vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

2.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

1. Glavni organ izdelka, ki je opremljen z različnimi spoji v notranjosti in se lahko postavi v različnih položajev.Vendar pa izdelek je v naravnem in ravno držo v tovarni, in se lutka ne more biti dano za dolgo časa, ali težko, da bend.Roke in stegna ni mogoče odpreti ali zasukati za dolgo časa.Prosimo, da po obeh straneh telesa po uporabi, in ko razpakirate Vzdrževanje enakem stanju, kot tovarno, da bi preprečili deformacije ali uničenje glialnih dejavnosti.

2. Ne pustite, da glavo in vrat mokre.Če je prah in umazanijo na površini kože, da se lahko očistijo s splošno detergenti, kot detergent, gel za prhanje, itd., vendar praskanje po površini kože z žeblji, se je treba izogibati.Operite kožo, da je koža gladka in nežna.Prodajalec priporoča redno čiščenje in vzdrževanje, kot je primerno.

3. Po tem, ko čaka na površino kože, da se posuši, uporabite puder v prahu ali puder v prahu, da se rahlo potresemo celotno telo lutka za močno zaščito kože lutka.

Oznake: rudnik seks igrače, vagina, seks igrače, ons odraslih, moški pulover, seks, analni čep, moški masturb, lcr, greenscreen

Funkcija 4 Seks igračke za moške
Funkcija 2 Za Odrasle
Slog žep muca
Material TPR
Spol Odrasle Ženske in Moške
funkcije 7 Realno Silikonski Sex Lutka
funkcija 6 Sex Shop Muca
Poreklo CN(Izvora)
funkcija 3 Sexo Gej
Paket Diskreten
Funcion 1 Umetna Vagina Muco Vagina
Funkcija 9 masturbator moški
funkcija 5 Lutka Realističnih Seks
Blagovna Znamka leten
Postavka Vrsta Izdelke, Povezane S Spolnostjo
Številka Modela SL07

Napiši mnenje

Realno Silikonski Vagina Moški Masturbator Globoko Grlo Spolnih Igrač Za Moške Umetno Muco Analni Seks Masturbador Hombre Odraslih Igrače

Realno Silikonski Vagina Moški Masturbator Globoko Grlo Spolnih Igrač Za Moške Umetno Muco Analni Seks Masturbador Hombre Odraslih Igrače

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi