Mini detektor MD-300 ročni optični bralnik Varnosti detektor kovin Visoko občutljiv Detektor Kovin MD300

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€12.34

€12.99

-5 %

Delež v socialnih medijih

Mini detektor MD-300 ročni optični bralnik Varnosti detektor kovin Visoko občutljiv Detektor Kovin MD300

Značilnosti:

Velikost : 35 x 14 x 4 cm

Teža: 180 g

Zvočni opozorilni indikator LED

Nizko porabo energije in nizke baterija navedba

Ročni in Lahka teža

Ločila napetost: DC 9V

Moč:300mW

Obratovalna temperatura: 0C do 40C

Odvijte vijak pokrov baterije in namestitev 9V baterijo ( 9V baterija ni priložena ).

Držite roko palico in spremenite tri-položaj preklopite iz "off", da "opozorilo".Zelena LED lučka za napajanje bo na in kratek pisk lahko slišal.

S kovancem za testiranje detektor kovin funkcijo.Ko kovanec, ki gre mimo detektor alarm ali vibracije, se bo zgodilo.

Občutljivost iskanje načinov: - prilagodite občutljivost v "občutljivost iskanje luknjo" na desni strani detektor kovin z majhen izvijač.Prilagajanje v smeri urinega kazalca, da se poveča občutljivost in v nasprotni smeri urinega kazalca, da se zmanjša občutljivost.

Nizki napetosti opozorilo: ko vklopite stikalo za vklop na detektor kovin, vendar slišali neprekinjen alarm, to pomeni, da je napetost akumulatorja je nizek in ga je treba zamenjati.

Uporablja se lahko za javne varnosti na letališčih, železniških postajah, doki, zapori, carinske in obmejne obrambo, kot tudi kontrola kakovosti zdravila, hrano in druge dobrine.

Package Vsebina:

1 x Kovinski Detektor za Odkrivanje

1 x Uporabniški Priročnik

BATERIJO IN POLNILNIK NISO VKLJUČENI

O Ladijski: 1.Zagotavljamo vam, da pošlje blago v 24-72 uro po potrditev plačila, razen počitniških. 2.Mi ladje, ki jih na Kitajskem post,HKpost EMS,DHL,Fedex,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil . 3.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo. 4.Nismo odgovorni za zamude causedby carinskih Uvoznih dajatev,davkov ali drugih customscharges.Kot običajno, bomo napisali nizki ceni na parceli, in razglasi, da je kot darilo, ampak vedite, da je še vedno mogoče nekateri carinske dajatve (ne zgodi se zelo pogosto, vendar ne obstajajo).To je izven našega nadzora, ne moremo jamčiti, da ni davek, pristojbino.Če je naboj v carina, ki pristojbine je treba privoščiti, z vaše strani.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.Opomba :

Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Vas bomo obvestili takoj, ko je vaša parcela so bila poslana.

Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo telefonsko številko, to je nujno potrebno za express dostava.O Garancija: Eno leto garancije.Naš inženir in prodajne ekipe, ki nudijo tehnično pomoč in aftersale storitev skozi celotno življenjsko dobo izdelkov za vsak predmet.Vsi naši izdelki so opravili strokovni testi, preden zapustijo tovarno.

Padec ladijskega prometa, trgovina na debelo in meri so vse sprejemljivo, vas prosimo, da nas kontaktirate za več sodelovanja podrobnosti!

Oznake: 3030 detektor kovin, pajero 2 senzor, 6350 md detektor kovin, 6350 md, detektor kovin, 850 tx detektor kovin, mag varen 2, vrata senzor, 12v servo, detektor kovin prodaje

Vrsta Napajanja Na Baterijski Pogon
Z LCD Zaslonu, Ali Ne No
Certificiranje CE
Baterija 1x 9V baterije (niso vključene)
Številka Modela MD300
Primerno Varnostni ročni detektor kovin
Opozorilo model Zvok s svetlobo, Vibracije (Preklop)
barve črna
DIY Dobave Kovinarstvo
Blagovna Znamka Tekpoint
Garancija 12 mesecev

Napiši mnenje

Mini detektor MD-300 ročni optični bralnik Varnosti detektor kovin Visoko občutljiv Detektor Kovin MD300

Mini detektor MD-300 ročni optični bralnik Varnosti detektor kovin Visoko občutljiv Detektor Kovin MD300

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi