10 X 1/4" 6,35 mm Mono Out Jack Vtič Stojalo Za Električno Kitaro, Diy Pedal za Nadomestne Dele

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

1/4" 6,35 mm mono izhod Jack Vtič Stojalo Za Električno Kitaro, Nadomestni Deli

Opis: kot Nalašč za električne kitare & basi (Input jack), originalni ali nadomestni Material:Kovinske konstrukcije za trajnost( ponikljani) z Lahkoto prilega v kitare, basi, stenske plošče, rack plošče Prijatelji s standardno 1/4" svečke (Kitara/Instrument, Kabli) 1/4" (6,35 mm) Stereo input/out jack vtičnico Barva: srebrn priložena Chrome matica & podložka za namestitev

Paketu 10 x mono jack

1.Dostava:

Bomo ladja predmete v roku 2 delovnih dni po prejetem plačilu.Prosimo, poskrbite, da nam s pravilno,natančno in podrobno pošiljajo naslov.

Obvestilo:

Blago bo odpremljeno v delovnih dni, In dostave je odvisen od vremena ,regijo in hoilday, vikendi izključeni,

*Kitajska Post je počasen ,kot običajno traja 20-35 delovnih dni ,**Brazilija in rusko Federacijo se bo loger ,1-3 mesec bo normalno ,zato je bolje, da izberejo Express če potrebujete element nujno.

2.Vrne in povračilu stroškov:

Trudimo se, da služijo vsakega kupca, je najboljše, kar lahko.Vendar pa,smo sprejeli vrne ali nadomestila s svojimi origional pogoj, brez kakršne koli škode.In kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.Preden se vrnete,prosimo, da nas o tem obvestite .Hvala!

3.Povratne Informacije Politike:

Če izdelek(i) pridejo v zadovoljivem stanju, prosimo, vzemite si čas za povratne informacije, nam, upamo, da bomo zmagal svoj 5-star pozitivne povratne informacije.

Vaše zadovoljstvo je naša moč!

4.Garancija:

Element, ki bodo pregledani pred odpremo,bo v dobrem stanju,če obstaja nekaj težav s postavko,vas prosimo, da nas kontaktirate.Prizadevali si bomo za Naše Stranke, ki jih Zagotavlja Najboljše storitve za Stranke, in Izgradnjo močne Odnose z našimi Strankami, zato Prosimo, da Kupite z Confindence.

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, pišite ali byTradeManager in nam dajejo možnost, da sodelujejo z vami!

Hvala za vašo pozornost!

Oznake: za kitaro matica, odbor za pedalboard, robot kuka, diy pedal, telecaster komplet kitaro, električna kitara jack, energična mono x, cobre kitara deli, kitara pedal, odbor pedal

Blagovna Znamka landtone
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Učinki

Napiši mnenje

10 X 1/4

10 X 1/4" 6,35 mm Mono Out Jack Vtič Stojalo Za Električno Kitaro, Diy Pedal za Nadomestne Dele

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi