FOXESJI Mink Trepalnice Oči, Trepalnice Debele Križ dolgotrajen Visoki Glasnosti 5D Mink umetne Trepalnice 25 mm Trepalnice Puhasto Trepalnic M11

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€2.42

€4.57

-47 %

Delež v socialnih medijih

FOXESJI 5D Mink Trepalnice v Slogu ponujajo končni intenzivnosti.Za tiste, ki imajo radi drame, ti polni falsies funkcija težka gostote, in grozdi trepalnice, ki se razlikujejo po dolžini, za zajetne, teksturiranih konča, še neverjetno lahek.Kot nalašč za noči ven, ti izstopajo trepalnice so prepričani, da bi drzno izjavo.

* Krutost brez * Visoka kvaliteta * Puhasto

Q&A

1.Kako dolgo traja, da za logistiko?

Izbirate lahko med različnimi Prevozniki v "Dostava metod" na povezavo.Različni Prevozniki so ustrezno ocenjeni čas dostave.

2.Moj nakup zaščito čas bo več,kaj naj naredim?

Če vaše nakupovanje varstvo obdobju se bliža koncu, prosim, pustite nam sporočilo, se bomo podaljša za vas,da zaščiti vaše naročilo.

3.Naredite padec ladijskega prometa in trgovini?

Da,spustite, da bi ga dali v vaših strank naslov ob oddaji naročila in opomba to je padec da smo lahko sledite ga in Ne pusti vse o naših blagovne znamke informacij na parceli.Na debelo ,vam bomo ponudili popust in brez izrecnega dostava.

4.Vam po meri škatle in LOGOTIP nalepke?

Seveda, lahko prilagodite polje in LOGOTIP nalepke glede na vaše zahteve.

5.lahko mi pošljete element slike brez logotipa?

Seveda, Smo lahko poslali postavka fotografij brez logotip, če to želite.lahko nas kontaktirate.

Nasveti: Različne uporabe umetne trepalnice

○ Prerežite na pol, ki se uporablja za zapiranje nazaj v očesu, ki je primerna za dekleta s majhne in okrogle oči, in imajo učinek podaljšanje oči! ○ Rez v majhnem kosu, za čas, uporabite par pinceto lepilo, ki je na korenu trepalnic, naravne in srčkan! ○ Fazi ličila in uspešnosti (lahko držijo 2-3 ob istem času), oči so velike in debele!

Vzdrževanje metode umetne trepalnice

○ Pri čemer je iz škatle, ga vzemite s prsti v smeri trepalnice; ko ga odstranite iz oči, držite na sredini umetne trepalnice in ga povlecite navzdol hitreje.Nikoli ne mečite dve ali tri trepalnice. ○ Uporabljajo umetne trepalnice bi morali popolnoma odstraniti lepilo, lepila, in čisto, ga v polju; bodite previdni, da ne držijo senčilo v prahu, maskara, itd.na umetne trepalnice, v nasprotnem primeru bo madeže in poškodbe umetne trepalnice. ○ Ko čiščenje umetne trepalnice, uporabite odstranjevalec ličila z odvzemom oči ličila za čiščenje trepalnic.Nežno pritisnite in čiščenje umetne trepalnice z bombažno blazinico,od korena in nato na sprednji konec.Ukrep mora biti lahka, drugače to ne bo mogoče reciklirati.

Kako odstraniti trepalnice

○ Nežno pick up spodnjega linije trepalnic z majhno nohta, nato primite ga s konicami prstov in se počasi dvignite. ○ Uporabite palcem in kazalcem nasvet za nežno potegnite umetne trepalnice od notranji kotiček oči.Tehnika mora biti nežen in previden.Uporabljajo umetne trepalnice, odstranite lepilo z vrha in jih lepo v polje.Na ta način krivuljo umetne trepalnice lahko konstantna za večkratno uporabo.Poleg tega bodite previdni, da ne držijo senčilo v prahu, maskara, itd.na umetne trepalnice, v nasprotnem primeru bo madeže in poškodbe umetne trepalnice.

Oznake: 3d umetno mink-kraž, 3d-kraž mink, lash mink, 3d trepalnic, večino trepalnic, 6d trepalnic, ponarejenega trepalnic, lažno trepalnic, false lash, mink trepalnic

Podaljšanje trepalnic 25 mm trepalnice
Umetne Trepalnice Slog Prepredajo
Custom BOX/LOGOTIP Da,
Količina 1 par
Proizvodni proces, Ročno Izdelani
Postavka Vrsta Lažno Trepalnic
False Eyelashe Tip Celoten Strip Trepalnice
Umetne Trepalnice Band Plastični Bombaž Band
Lažno Trepalnic Materiala Mink Lase
Velikost Holographic packaging box
False Eyelashe Dolžina nad 1,5 cm
Umetne Trepalnice Razvrstite Strip Trepalnice
Blagovna Znamka FOXESJI
Številka Modela m11

Napiši mnenje

FOXESJI Mink Trepalnice Oči, Trepalnice Debele Križ dolgotrajen Visoki Glasnosti 5D Mink umetne Trepalnice 25 mm Trepalnice Puhasto Trepalnic M11

FOXESJI Mink Trepalnice Oči, Trepalnice Debele Križ dolgotrajen Visoki Glasnosti 5D Mink umetne Trepalnice 25 mm Trepalnice Puhasto Trepalnic M11

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi