Roza Bleščica Čipke Večerne Obleke Dolgo Špagete Trakovi morska deklica Prom Oblačenja 2020 Kristalno Beaded Stranka Halje Vestido de Fiesta NE41

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€158.34

€226.20

-29 %

Delež v socialnih medijih

Opozorilo

1. Ne bomo imeli v zalogi.To je cutomized obleko .Sprejemamo velikosti po meri in barve po meri . 2. Barva lahko so rahlo barva razlika zaradi zaslon zaslona ali svetlobe ozadja, prosimo bodite pozorni, ko oddate naročilo.Ne sprejemamo zameno za ths razloga. 3.Tam bo davek ali po meri dolžnost, med dostava včasih.To je napolnjena z lastno državo, ne nas, ne bomo prevzeli odgovornost za to pristojbino.Plačuje po meri dolžnost je osebna obveznost.Prosimo za razumevanje, da ne bomo sprejeti nobenih vrniti ali spor, samo iz tega razloga.Prosimo bodite pozorni, če ste naročilo.

100% Resnična Večerne Obleke

Mi lahko prilagodite ta obleka za uporabnike.Če imate kakršne koli potrebe , nas kontaktirajte .Vam bomo lahko poslali pravi barvo karte.Material za ta obleka je sequins čipke .Dolžina vlaka oblačenja tega je 65 cm.

100% Resnična Fotografije Za Druge Barve

Če se obleke, ki imajo kakršne koli težave, ko jih dobite, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate,bomo rešili ta problem v roku 48 ur!Ne prevzemamo vrnete brez razloga.

Q: Kako daleč vnaprej naj bi mojo obleko?

A: krojenje čas za najbolj posebne priložnosti in svate obleke je 7business dneh, vendar nekatere obleke z več izdelavo modelov ali podrobno, utegne trajati dalj časa, da prilagodijo.Krojaštvo-krat, so označene na vsaki dresss strani izdelka,.Dobavni rok je 3-10 delovnih dni.

Q: ali Lahko ugotovim, vrnitev ali odpovedi obleko, če sem spremeniti svoj um?

A: Tudi standardne velikosti obleke so narejene, da bi za vsako stranke.Po meri narave naše obleke pomeni, da naš preklic in vrnitev politike, ki je strožja od drugih elementov, zato je pomembno, da se da skrbno.

Q: ali Lahko ugotovim, da bi to obleko v drugačen slog/tkanine/dolžina?

O: Vsaka obleka je skrbno prilagojene, da se ujemajo točno tisto, kar vidite na fotografiji.Če želite spremeniti nekatere del smo morali dodatno zaračunavajo pristojbine.Prosimo, upoštevajte.Poleg tega moramo zaračunati še $10-$25 če je vaša obleka je plus velikost(16W-26W).

Q: ali Bo moje obleko točno ujemajo z barvo vidim na vaši spletni strani?

O: morda Obstaja majhna razlika med dejansko dresss barve in vsebino, ki jo vidite na fotografiji glede na vašem računalniku spremlja nastavitve zaslona.

Oznake: kristalno celo obleko, dubaj luksuznih, bling morska deklica večerno obleko, sivka morska deklica večerno obleko, zlati dolg rokav sirena obleko, obleko formalno, angel morska deklica večerno obleko, kristalno obleke, dolg rokav rumena večerno obleko, obleko tudi

Poreklo CN(Izvora)
Pasu Naravni
Color/Velikost Velikosti Po Meri
Izrez Proti-Vrat
Vlak Dimnikar Vlak
Vrsta Tkanine Čipke
Rokav Slog Špageti Trak
Vrsta Prom Stranka Obleko
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Silhueta Trobenta / Morska Deklica
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Mesto Suzhou Kitajska
Zgrajena v Modrc Da,
Slog Sequins Čipke Večerne Obleke
Slike Dejanske Da,
Postavka Vrsta Večerne Obleke 2020
Postavka Slog Večerno Obleko Morska Deklica
Blagovna Znamka FIDDY898
Paket Pleteni Vrečke ali Karton
Številka Modela NE41
Tipo Haljo de soiree
Lastne tovarne Da,
Modni Element Preprost
Dekoracijo Sequined
Znak Maturantski Obleki 2020
Material Poliester
Priložnosti Formalno Večer

Napiši mnenje

Roza Bleščica Čipke Večerne Obleke Dolgo Špagete Trakovi morska deklica Prom Oblačenja 2020 Kristalno Beaded Stranka Halje Vestido de Fiesta NE41

Roza Bleščica Čipke Večerne Obleke Dolgo Špagete Trakovi morska deklica Prom Oblačenja 2020 Kristalno Beaded Stranka Halje Vestido de Fiesta NE41

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi