Original Odklenjena Matično ploščo Za Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi, 3G P3100,Polno Preizkušen Vezje Mainboard Za Samsung P3100

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Dobrodošli v naši trgovini,pls pazljivo preberete spodaj izdelkov podrobnosti, ko boste naročajo,hvala!

1.To združljivo fo r Samsung Galaxy P3100 .

2. Bomo nakazali pošlji strokovno trgovina za montažo matično ploščo,nismo odgovorni f ali napačno montažo.

3. Matični plošči je 100% Prvotne in polno delovati,bo treba preskusiti, preden ladja ven.

4. Če želite postaviti bluk naročila,prosimo, da nas kontaktirate in vprašati za predračuna,vam bomo najboljše veleprodajnih cen.

Prikaz Izdelka

Opozorilo : Ta Motherboard ni nov, če kupec posodobitve ali nadgradnje sistema, ki vodi k matični plošči ne deluje, ne bomo prevzeti odgovornost!Prosimo, da kupce razumejo!če imate kakršno koli vprašanje,pls stik z nami prvič ,hvala!

Plačilo:

1.Sprejemamo plačila preko www.asistemi.si DEPOZITNI.

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po tem, ko predloženi.

3.Če ne morete preveriti takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljke:

1. Trenutno ladje po vsem svetu countried.Razen APO/FPO s pomočjo zaupanja vredne tretje osebe kurirske storitve.

Kako dolgo traja, da mi reveive naročila?

Čas, ki je potreben, da prejmemo vaše naročilo je odvisna od 2 dejavnikov:načina dostave, izberete in naročite izpolnitev obdobju.Prosimo, upoštevajte, da se bomo potrudili, da poskrbite, da ste prejeli vaše naročilo pravočasno.Spodaj so ocenjeni časovnih obdobjih.

2.Način dostave

Spodaj so naše solastnik logistična podjetja in predvideni časovni okvirji.Čas v tranzitu, se razlikuje glede na to, kje se nahajate.

Način Dostave

Ocena Časa

DHL

3~7 dni

FEDEX

3~7 dni

UPS

3~7 dni

EMS

8~12 dni

Supersaver (pod 2 kg)Kitajska post

20~60 dni

Supersaver (pod 2 kg)HK post

20~30 dni

O garancijo:

1.Izdelkov vir so najvišje kakovosti,tako da, če niste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo pomoč Strankam .V najkrajšem možnem času.Mi bo lahko pomagal z vse vrne in nadomestila, ki temelji na stanje predmeta.

2.Če blago prejeli ste vsaj ne kot je opisano.Prosimo, da nas obvestite in nam pošljete nazaj v roku 3 dni za vračilo.Povrnili vam bomo v roku enega tedna od prejema vrnitev blaga.

3. Nudimo 3 mesecev garancija za vse naše proizvode.Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje (Z naše garancijske nalepke,LCD z zaslon patron,originalni embalaži).Priporočamo advide naše stranke za testiranje proizvodov, prvič pred montažo .Vrnitev je veljavna le, in vračilo obdelujejo potem, KO smo prejeli vaše element.

Prosimo, upoštevajte, da naslednjim predmeti so nonreturnable:

1).Uporabljenih Elementov

2).Predmeti brez naše nalepke ali originalno pakiranje

3).Predmeti, ki se ne pošiljajo z nami

Opomba:Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj,bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje.

Drugih politik:

Vse pošiljke se pošiljajo in od države ali regije, ki mora jasno carinski prvi.Naročnik je odgovoren za vse carine in uvozne dajatve,vključno z (vendar ne limitied z )vedeti, uvoz in zakoni, ki se ukvarjajo z davki,carine,in element, epileptični napadi.Stranka dajatev in davkov, ki se razlikujejo v vsaki državi.

Nismo odgovorni za vse carinske dajatve ali uvozne dajatve.

Nismo odgovorni za zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.Vendar pa vam bo pomagal, da bi spremljali paket, dokler ne boste dobili.

Povratne informacije:

1.Če ste zadovoljni z našimi blaga.Vljudno prosim, pustite nas 5 zvezdic Pozitivne Povratne informacije ,mi bo zelo cenili za vašo podporo.

2.Če ste nezadovoljni,prosim, ne pusti negativne povratne informacije, prvi in vas prosimo, da se pritožujejo, da nas o vaših vprašanj ali nam pošljite po e-pošti vam Bomo odgovoriti v roku 1 delovnega dne in poskušali naše najboljše, da pomaga po prejetem e-poštnega sporočila.

Oznake: matično ploščo zavihek, iphone motherboard galaxy motherboard, matično ploščo samsung galaxy tab 2, galaxy dua, matične plošče, , galaxy tab 3 veliko motherboard, galaxy tab4 motherboard, galaxy jedro motherboard, galaxy digmis motherboard, p3100, matično ploščo samsung tab

Frekvenčni Razpon Za Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100
Kakovost 100% Prvotne
Prvotno Mesto Shenzhen Guandong Kitajske(celinska)
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Številka Modela Za Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100
Izdelek Stanje Na Zalogi
Združljiv Model Za Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100
Blagovna Znamka LISFG
QC Celotno QC Preizkušen
Vrsta Notranji

Napiši mnenje

Original Odklenjena Matično ploščo Za Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi, 3G P3100,Polno Preizkušen Vezje Mainboard Za Samsung P3100

Original Odklenjena Matično ploščo Za Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi, 3G P3100,Polno Preizkušen Vezje Mainboard Za Samsung P3100

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi