Igra Kane in Lynch 2: Pes Dni (PS3), ki se uporabljajo

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Če Boste ljubezen v ubijanje igre, kri in mat, Potem je ta igra za vas.Kane & Lynch 2: Pes Dni - Nadaljevanje Sprosti Io Studio Interaktivni, pripravljen za zavetje na toplo In krvave roke.

V To je čas, v drugem delu, igranja bo Za prehod v Šanghaju.To je majhno mesto, V katerem številni Kitajski, prostitutke, Droge in orožja.V nekaj krvoločnih Smo " sem se naučil, saj je prvi del.Ampak tisti, ki Ne na predmet, govorimo o Lynch in Kane.Morda misliš, da sam hudič jih je pripeljala, Da sejejo uničenje in smrt.

Lahko Prepoznavanje le nekaj opaznih Razlike iz prvega dela: Prvi-slog Streljanje a-la YouTube, in drugi-igrajte zdaj Imamo, da gre za Lynch.Visual Rešitev je precej nenavadno: na Dež na fotoaparat tokov kapljice, in ko Tek je tresenje in vidne bleščanje Svetlobe.

Zgodba Igre, ki se odvija z dokaj veliko Hitro, seveda, če ne upošteva Potem čas, ki je dano Streljanje se odpeljite Večino časa v igri.Nositi s Vam bo dovoljeno samo 2 vrsti Orožje, ampak, v bistvu je pobral Mrtvih.Ukrep v bitki izgleda, kot je ta: Moral bi spremeniti pozicije iz enega zavetje Na drugi in enega po enega, da bi ubil nasprotnike, Ampak včasih boste morali uporabiti Trik.

Humor Glavni znaki so malo všeč stil Duke Nukem igre in včasih tudi naredi Smeh, in na splošno v tej igri Veliko smešne in komične prizore.Obstaja trenutek, ko ste dal zadaj pištolo stroj Velik vojaški helikopter.Glasba Oblikovanje je zelo dobro vodi: Zvoki Strel, kriči in smrtni agoniji -Vse, kar zveni zelo jasno in razveseljuje obravnave.

Oznake: ps3, snes ps3 igre, igra ps 3, ps3 igre, igre n ps3, titana jezika, strani stopala toplo, palčko ps3, izumi pes dni, Palid

Blagovna Znamka NOBEN

Napiši mnenje

Igra Kane in Lynch 2: Pes Dni (PS3), ki se uporabljajo

Igra Kane in Lynch 2: Pes Dni (PS3), ki se uporabljajo

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi