200* 200 *180 cm Kampiranje Komarjem, Notranja Zunanja Vrečko za Shranjevanje Insektov Šotor Prenosni Beli Očesa Vrt Insektov Dokaz Neto

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€9.75

€15.00

-35 %

Delež v socialnih medijih

Bullet Točk:

1、PREMIUM KOMAR POSTELJO NETO: Ta mreža proti Komarjem je večji kot večina drugih mrež (L80xW40xH80in), da se odlično prilegajo nad enojni, dvojni in pogradom.Da vas zaščiti tudi pred drobne komarji - to je NAJBOLJŠI očesa, 380 luknje na inch2. In to je VSE razkošje funkcije: trpežne tkanine, odpiranje, visi sistem, dvojno sešijejo zank in močna torba.Visoko kakovost.

2、NEVERJETNA PREOBRAZBA ZA VAŠO SPALNICO: Te Komarjem, daje takojšen pridih elegance in romantike do dekor.Odlično kot šotor nad otroška postelja ali pokrivna super postelja, ali vse velikosti vmes.Ima ODPRTINO za enostaven vhod.Vhod velikodušno prekrivanja, vodenje grdo žuželke.To draperije kot čudovit prostor nad posteljo.Tudi super DARILO.

3、MIRNE NOČI NA NARAVEN NAČIN: Dobili dober spanec noč komarji brezplačno in brez napako sprej kot DEET na kožo!Ali viseče zavese nad eno posteljo, twin krošnjami postelja ali kampiranje posteljo.Fine očesa tkanina, ki služi kot naravna zaščita proti komarjem.To omogoča svobodo od kemikalij, medtem ko zagotavlja pravilno kroženje zraka in vodenje iz najmanjše napak.Non-impregnirane.

4、ENOSTAVNO NASTAVITEV: 4 ali 6 točke, ki visi sistem ne zahteva posebnih znanj, za dom in potovanja.Lahko prilagodite višino.Prosto visi kit - s 6 trnkov, 6 čepi, in dolgo vrv - in eBook z namestitvijo nasveti so vključeni.Ti Komarji Šotori so lahki in pralni stroj, in kot nalašč za notranjo in zunanjo uporabo.A lifesaver.

5、Hranite komarji, noseeum, črne muhe, ose, hroščev in drugih nadležen mrčes z MEKKAPRO Naravna mreža proti Komarjem.Ali visi na zaslonu zavese ali pobot nad kraljica ali kralj krošnjami postelji, otroška postelja ali viseči mreži, lahko preprosto počitek poznavanje extra fine očesa tkanina, ki služi kot naravno zaščito.

Opis:

Velik zelo velik mreže proti komarjem zagotoviti dodatno velikost zaščito.Prostora v notranjosti modela je zelo prostorna, mrež, ki je popolnoma zložena, in odprtje je zaprta za zagotovitev, da mali vampir je daleč!

Mreže proti komarjem zagotoviti popolno naravno zaščito za komarji, muhe in druge žuželke.Izdelani za notranjo in zunanjo vsestranskost - zajema širok obseg postelj, posteljice, malčka postelj, viseče mreže, teras tabele in taborjenje šotore.

Prenosni vrečka za berljivo in prevoz neto na različnih mestih, kljuke in vijake, da visi neto v vsakem okolju si vrgel, in dodatno vrv razširitve in viseče mreže za dodatno pokritost in vsestranskost.

Velikost: približno 200*200*180 cm

Seznam vsebine:

1* mreža proti komarjem

Oznake: krat mreža proti komarjem, mreža proti komarjem šotor pohodništvo, tabor neto, mesto blazino, komar šotor, mreža proti komarjem za prodajo, neto šotor, tabor očesa, zemljišče neto, tabor mreža proti komarjem

Ljudje, Ki Se Uporablja Univerzalni
Slog Drugo
Starostna Skupina Odrasli
Funkcija Zložen
Številka Modela Mreža Proti Komarjem
Uporaba kampiranje
Oblika Quadrate
Vrsta Enotni-vrata
Material 100% Poliester

Napiši mnenje

200* 200 *180 cm Kampiranje Komarjem, Notranja Zunanja Vrečko za Shranjevanje Insektov Šotor Prenosni Beli Očesa Vrt Insektov Dokaz Neto

200* 200 *180 cm Kampiranje Komarjem, Notranja Zunanja Vrečko za Shranjevanje Insektov Šotor Prenosni Beli Očesa Vrt Insektov Dokaz Neto

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi