Čipke Poročno Obleko 2021 haljo de mariee Odklon Dolge Rokave Poročne Obleke po Meri Narejene Iluzijo A-Linijo Oblek Nevesta

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€121.06

€142.43

-15 %

Delež v socialnih medijih

prosimo, upoštevajte,:

1), da je le za en kos poročno obleko.To ne bo prišel skupaj z vsemi dodatki, kot klobuk, tila rokavice,tančico in itd.

2) Imamo lastno tovarno,tako da lahko izberete custom made ali sprememba barve, ko ste sklenili, da za to obleko .Samo je treba plačati 30 usd (za po meri izdelane provizija) ali še 30 usd (za spremenijo barvo doplačilo ).Ampak barva spreminja in po meri narejeno obleko ni mogoče vrniti.Zato vas prosimo, da potrdite vašo velikost previdno, če želite spremeniti barvo ,in nam dajejo pravico, merjenje, ko boste po meri narejeno obleko.

3) je lahko rahlo barvno razliko med fotografijo in končal obleko (to ni napaka).Hvala!

4) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Color chart (prosimo, izberite vašo najljubšo barvo za vaš obleko)

Če si želite ogledati veliko barv ,lahko stopite v stik z nami .Mi lahko pošljete vzorec, barva tkanina za vas.

Velikost grafikona

Kako meriti z vašo velikost

Prosimo, upoštevajte merjenja v zgoraj structions, in izmerite sami in previdno.Ko naročite pri nas ,lahko pustite vaš merjenje pesek barvo vaše obleke, v pripomba polje ali lahko napišete sporočilo za prodajalca kontaktni e-naslov ,kot je .( Bankrot .Pas .Boki .Ramenski Pas .Zunanji Nogo .Z ramo ob rami .Postave/Višina ) v 24 urah ,da boste lahko prejeli obleko hitro !Če potrebujete kakršno koli drugo barvo ali posebne zahteve, prosim, da me kontaktirate po e-pošti in bom poskrbel vaš zahtevek osebno.

Te obleke se lahko meri glede na vaše meritve.

Če vaše meritve so pot off moj velikost grafikona, veseli smo, da bi obleke po vaših meritev tako dolgo, kot se strinjate, da končno spremembo, ki bi bili potrebni za najboljše prileganje.

Na Primer: Velikost enota: cm ali palec

1.Celotno Bankrot = cm

2.Pas = cm

3.Boki = cm

4.zgornji bankrot =

5.pod prsi =

6.Nastavek za Nastavek =

7.Z ramo ob rami =

8.Dolžina ramen, prsi =

9.Spredaj Dolžina Ramenski Pas =

10.Zunanji Nogo = (od pasu do tal s svojimi čevlji na)

11.Višina = (od vrha do tal brez čevljev)

12.Obleka barva = bela ali slonokoščena

Jakna velikost enote :centmeters (cm) ali palec

1. ramenski, da shouder=

2. 2.Roko dolžina=

3. Bicep=

Dostava in Vrne Podatke za Prilagojene Obleke

Ali se boste odločili standardni velikosti ali pa nam vaše meritve po meri, vse naše obleke obleke so osebno prilagojene za vas iz nič.Zaradi tega, dobavni rok in naša politika vračanja so različne za te posebne postavke.

Čas Poštnine

Skupni dobavni rok, ki je na podlagi časa bo trajalo, da prilagodite svoje obleke + čas, ki je potreben za končal obleko, da bodo poslali vam.

Formalnih Obleke

To bo trajalo 11-13 delovnih dneh, da prilagodite svoje obleke, ki jih strokovno krojač.Nato bo trajalo približno 3-5 delovnih dni za paket potovanje od naših objektov do cilja, točen čas poštnine temelji na shipping company (UPS, DHL, TNT ,itd) standard

Poročne Obleke

To bo trajalo 15-17 delovnih dneh, da prilagodite svoje obleke, ki jih strokovno krojač.Tudi to bo trajalo približno 3-5 delovnih dni za paket potovanje od naših objektov do cilja, točen čas poštnine temelji na shipping company (UPS, DHL, TNT ,itd) standard.

Vrne Informacije

Vse obleke naročite pri nas se lahko prekliče v 24 urah brezplačno, brez vprašanj.Vendar pa, ker je vaša obleka je enkraten prilagojene za vaš poseben dan, naročila prekliče po 24 urah so predmet provizij, ki je enak 25% postavka ceno.Hvala vam vnaprej za vaše razumevanje.

1. vse obleke so bile biti kot 90% podobno kot picuture ,če zahtevate 100% enako kot sliko ,prosimo, ne bi plačilo.. 2. I m a pošten prodajalec ,bom preverite, ali so vsi moji izdelki,če mislim, da to ni v dobri kvaliteti , bom jih vrniti v tovarno, da bi še enega, preden sem po njih, da vas . 3,nočem se vrnete elemente nazaj brez problemov kakovosti .če ste ga kupili ,in ne ljubezen to, ko ste prejeli to , nočem se vrniti !!!! 4.če imate kakršne koli težave z vse obleke ,prosimo, kontaktirajte me, preden vam bo spor z našo buiness! 5.sprejme se vrnete elemente v 2 dneh po tem, ko ga prejmete .

O Povratnih informacij: Povratne informacije so pomembne za vas in mene, če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, prosimo, da Objavite dobre povratne informacije za mene, jaz bom to, da je za vas tudi, če ste nezadovoljni z našo elemente, prosim, ne nam negativnih povratnih informacij takoj, prosim, kontaktirajte Me, najprej bom dal dobro rešitev, Če ne, Post Negativne povratne Ni prepozno.jaz sem pošten prodajalec ,upam, da ste resen kupec,če ste plačilo ,se izkaže, da sprejmete to "politika vračanja"

Korak Za Korakom Mest Za Prizorišče Šivat

Ali se boste odločili standardni velikosti ali pa nam vaše meritve po meri, vse naše obleke in tuxedos/obleko obleke so osebno prilagojene za vas iz nič.Obravnavamo vsako obleko s posebno skrb in predanost, zato čas, ki je potreben, da bi vsako vrsto obleko razlikuje.Spodaj si lahko ogledate vsak skrbno sprejeti korak pri ustvarjanju vaše obleko!

Oznake: tin obleke, demin čipke obleko, obleko sre, sre obleko 2020, afriške dashiki obleko maxi, kratka poročne obleke 2021, mint čipke aplicirano, ruffle poročni obleki, haljo ženske, poročne kimono

Pasu imperij
Za Nosečnice No
Poročno Obleko Tkanine Čipke
kraj izvora Kitajska
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka VINOPROM
Dekoracijo Čipke
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Številka Modela WD01581142
Izrez Ljubica
Nazaj Design zadrgo
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Silhueta A-LINIJE
Slike Dejanske No
Rokav Dolžina(cm) Polno
Zgrajena v Modrc Da,
Vlak Sweep/ Krtačo Vlak
Modni Element letnik
Rokav Slog Redni

Napiši mnenje

Čipke Poročno Obleko 2021 haljo de mariee Odklon Dolge Rokave Poročne Obleke po Meri Narejene Iluzijo A-Linijo Oblek Nevesta

Čipke Poročno Obleko 2021 haljo de mariee Odklon Dolge Rokave Poročne Obleke po Meri Narejene Iluzijo A-Linijo Oblek Nevesta

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi