Popolnoma NOVO Izvirno CPU VENTILATOR ZA HP ENVY M6 M6T M6-1000 686901-001 CPU HLADILNI VENTILATOR MG60120V1-C220-S9A Popolnoma Testirane

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€5.78

€6.28

-7 %

Delež v socialnih medijih

Opomba:

OPOMBA: Prosimo, preverite vaš CPU Ventilator in ga primerjajte z našim seznam fotografij, da se zagotovi, da je to predmet, ki ga potrebujejo.Prosimo, bodite obveščeni, da uporabljate svoj prenosni računalnik model in Ventilator številka dela ni zadostna podlaga za določitev pravilne zamenjave.To je zato, ker ta postavka je združljiv samo NEKATERI modeli v seriji prenosnik modelov, navedenih v tem seznamu.Še enkrat, prosimo, poskrbite, da preverite svoje stare ventilator in ga primerjajte z našim izdelkom fotografijo, preden se odločite za nakup tega izdelka.Če imate kakršnekoli poizvedbe, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, preden jo kupite.Vam bomo z veseljem pomagali.Hvala, ker ste.

Opis: Združljiv Model 2560P 2570P Serije Original Ali Ponaredek 100% Prvotne Pogoj Čisto Nov Garancija 180 Dni

Izdelki, Fotografije:

Plačila In Dostava

Bomo poslali v roku 3 dan po plačilu,Če ne prejmete izdelka v času izdelek ali izgubi, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.če ste prejeli napačen izdelek ali poškodovan izdelek, prodajalec odgovoren za vse takse, povezane z vrniti.

Vse izdelka vključujejo brezplačno 45 dni garancije!Velja od vas prejeli proizvodov.

Smo profesionalni Prenosni računalnik z Matično ploščo dobavitelja smo imeli zelo stonger paket za zaščito izdelka.

Politika vračanja in Garancija

Prosim, ne vračila, kateri elementi brez dovoljenja, številka ali druga navodila za nas.Paketi, ki so pošljite brez našega znanja, bodo zavrnjene in ne zamenjave, se izda.

Napačen element odredi ali ne okvarjeni del vrne, ne povrne vrnitev tovora.Vrnjene artikle bo preizkušen in preverjeno.Če ugotovi, da je napako, potem bo kupcu biti obveščeni o zamenjava ali vračilo možnosti.

Vsi izdelki so označeni z garancijo za okolje in testno nalepko.Kateri koli izdelki, vrnjeni brez našo garancijo za okolje in testno etiketo, bodo zavrnjene kot ne naše deli.

Povratne informacije

Pozitivne povratne informacije, vam bomo pustili samodejno, ko bomo prejeli vaše plačilo.

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.

Če imate vprašanje,,se najprej obrnite na nas, mi vam bo dala zadovoljiv odgovor.

Podpora

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli, bomo rešiti problem za vas!

Radi bomo odgovorili na e-pošto v času .Prosimo, dovolite do 48 ur, za nas, da se odzove.Vse e-pošte, so odgovorili!

Če ne prejmete odgovora, vas prosimo, znova pošljete vašo e-pošto.Včasih filtre za Vsiljeno pošto, preprečevanje e-pošte od tega, da pravilno vročena.

Če ne boste prejeli odgovora, po drugi zahtevo, prosimo, navedite alternativni e-poštni naslov za nas, da se odzove na.Nihče ni NIKOLI prezreti!

Oznake: 60 hp, primer hp envi m6, hp m6 motherboard, hp, fan lenovo, hladilni ventilator lenovo, f4580, amd procesor, Procesor, hp m6

Uporaba Procesor
Ventilator Velikost 70x70x15mm
Združljive CPU Intel in AMD
Ležaj Legiranega Ležajnega
Ljubitelj Življenja 40000 ur
Številka Modela M6-1000
Črt 4 Vrstice
Količine Zraka 28CFM
Vmesnik Napajanja 4pin
Hrup Tiho
Heatsink Materiala Plastični
Moč 2.5 W
Paket Da,
Blagovna Znamka Reboto
Vrsta Fan
Nadzor Hitrosti Ventilatorja 3000RPM

Napiši mnenje

Popolnoma NOVO Izvirno CPU VENTILATOR ZA HP ENVY M6 M6T M6-1000 686901-001 CPU HLADILNI VENTILATOR MG60120V1-C220-S9A Popolnoma Testirane

Popolnoma NOVO Izvirno CPU VENTILATOR ZA HP ENVY M6 M6T M6-1000 686901-001 CPU HLADILNI VENTILATOR MG60120V1-C220-S9A Popolnoma Testirane

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi