Santa Elk Božični Adventni Koledar za Otroke Modni Nakit Darilo Polje DIY Zapestnica Dodatki Set Za Dekleta

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€8.55

€10.05

-14 %

Delež v socialnih medijih

Bullet Točk:

1、Napredni Materiali: Ta nakit koledar je izdelan iz visoko kakovostnih zlitine material, posrebrene in ne vsebuje niklja, ki spodbuja lepota, zdravje, auspiciousness in predelave.

2、Božič Odštevanje Koledar: Praznovanje sezone je veselje s tem Božični čar.Več Božični okraski, kot so Santa, snežaki, nogavice in druge stvari, povezane z Božičem, visi na zapestnico in ogrlico, ki je poslastica za praznike.

3、DIY Nakit Adventni Koledar Nastavite: dekle, ki Je adventni koledar amulet serija vsebuje 24, označenih amuleti za vas, da odkrijete in DIY svojo zapestnico na različne načine vsak dan decembra.Koledar, ki se konča na 24. dan.

4、Uživajte svoje Božične Počitnice: Na adventni koledar prinaša srečo za Božič.To dragi nakit set je za sebe ali ljubimec.Uživajte presenečenje, preden boste odštevanje do Božiča.

5、Čudovito Božično Darilo: Omogoča vam, da cenijo radost Božiča z otroci.In dodamo zabavno za vaše Božično odštevanje.

Specifikacija:

Ime: Božični Koledar Nakit Darilo Polje Prihodom Dan DIY Zapestnica Dodatki Set za Dekleta

Material: electroplated aluminij zlitine

Majhno luknjo s premerom približno 2,2 cm/0.87 v veliko luknjo, premera 3,5 cm/1.38 v

Velikost izdelka: o 20.5*17.5*1.5 cm/8.07*6.89*0.59 v

Teža: približno 160 g

Pakiranje: darilni embalaži

Seznam Vsebine:

Božični Koledar Nakit Darilo Polje*1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 1 mesecih omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu). 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: balerina rojstni dan torta, kitajski stranka, polje samorog, prazno adventni koledar polje, adventni koledar hiša polje, malo polje, v tatarščino, advents koledar polje, kitajska svetilka, gela rokavice

Funkcija 2 DIY Božični Adventni Koledar
Funkcija 3 Božič Otroke, Darilni Embalaži
Funkcija Božični Koledar
Funkcija 1 Otrok je Dar, Koledar Polje
Številka Modela Božični Adventni Koledar, Nakit, Darilni Embalaži
Material Plastični
Tema Vzorec Cvet

Napiši mnenje

Santa Elk Božični Adventni Koledar za Otroke Modni Nakit Darilo Polje DIY Zapestnica Dodatki Set Za Dekleta

Santa Elk Božični Adventni Koledar za Otroke Modni Nakit Darilo Polje DIY Zapestnica Dodatki Set Za Dekleta

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi