Ustvarjalne LED-Lučka Mini Lesa Hiša Božično Drevo Okraski Visi Počitnice Stranka Domov Decors Obrti

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€3.95

€5.48

-27 %

Delež v socialnih medijih

To je kot nalašč za Božično dekoracijo, najboljše za obe hiša dekoracijo ali je določen na drevesa itd.

Najboljše Darilo: Ta izdelek se lahko navedejo tudi s prijatelji.Snemanje prijateljstvo in bo vaše življenje bolj prijetno.

Tudi če ne gre za darilo, ta izdelek, je zelo dober doma dekor.Ga lahko postavite v svojo sobo, jedilno mizo, dnevna soba, študija...To je lepo pokrajino, bodisi v šoli ali doma.

Majhne, lepe, lepe, bo vsak Božič, polno radosti

Priložnosti: Primeren za Božično Drevo, Viseče, Visi Dekor, Doma Okraski, Namizni Dekor, itd.

Tema: Božič

Napajanje: vgrajen majhen baterije

barva:Rjava / Srebrna / Bela / Rdeča

Material:plastika

velikost:7 x 12,5 cm

Vsebina Paketa:

1 x Božični okraski

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Dropshipping 1) sprejemamo dropshipping, imamo veliko izkušenj v dropshiping in ne bo dal vse oglase in materialov v vrstnem redu. 2) sprejemamo datoteke CSV (Excel Datoteka) za ročaj, da za večino naročil.Samo je treba plačati na eno naročilo na www.asistemi.si.Bomo ravnanje vašega naročila accoring v excelove datoteke.lahko nam pošljete datoteko CSV, ki vse vizitke customerrsquos podatke (Ime, priimek, Email, Polni naslov etchellip) in bi info( barva, količina).Bom ponujajo skupno ceno.Vi šele potreba, da postavite eno naročilo na www.asistemi.si, ko boste plačali za to.Bomo naložiti datoteke v naš sistem in obdelavo vaše naročila accoding, da vaše datoteke.Po tem, ko smo ladjo iz vrstnem redu, jaz bomo poslali nazaj v datoteke CSV s kode za sledenje.

Oznake: odpirač za steklenice, vpisana, čopič, svinčnik na osnovi olja, čopič, svinčnik komplet poceni, britax voziček fan, primeru redmi 6a kakao, fotoaparat vrenju, primer 6 čast marvel, primer 6 iphone light, camera file na prostem

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Ustvarjalne LED-Lučka Mini Lesa Hiša Božično Drevo Okraski Visi Počitnice Stranka Domov Decors Obrti

Ustvarjalne LED-Lučka Mini Lesa Hiša Božično Drevo Okraski Visi Počitnice Stranka Domov Decors Obrti

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi