Kovček kolesa trolly Prtljage kolo pribor zamenjava kovček popravilo delov univerzalne kolesa potovalne prtljage nog

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Tovarniško neposredne prodaje Rezervna kolesa za kovček za popravila kovčkov Ročno Kolesce kovčki tekalna kolesa, rezervni deli Voziček Paket Vključuje:1 par koles= 2 kolesa (eno pravico, in eno levo kolo) Enostaven za namestitev in odstranjevanje 1. Ker to ni vaš primeru, originalne dodatne opreme morda ne bo zelo dosledno, in nekatere vrzeli, ki so neizogibne. 2. Glede na kolo, povečanih za nakup. 3. Platišče z velikostjo namestitev na deblo niso povezane,Prosimo, odstraniti kolesa, glede na svoje primerjalne meritve zagotavljajo slike jasno vedeti, velikost, izdelki, ali ki je primerna za vas. 4. Pred nakupom se prepričajte, da je nadzor naslednje velikost (diagonala slike na luknjo in] izmerjeno pod).Nakup. 5. Zaradi osvetlitve in zaslon, dejanska barva se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Hvala vam, prosimo za razumevanje. 6. Pred izvedbo naročila, ne razumejo, so kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas, bomo poskušali naši moči, da reši problem!Hvala vam za vašo podporo, upamo, da se kolesa lahko primerna za vaš kovček!

Nasvetov prosimo, preberite naslednje opomniki Skrbno 1.Prvi,prosimo, poskrbite, da so vaše ime ,naslov,poštno številko in ostali podatki pravilni in popolni. 2.Drugič,prosimo, preglejte informacije o sledenju za sledenje spletni strani v času. 3.Tretjič,skrbno preverite po prejemu paketa in predmetov. 4.Četrtič,če imate kakršna koli vprašanja ali zahteve,vas prosimo, da nas kontaktirate preko informacij ,e-pošto ali trgovino manager.Zaradi različnih Kamer, Luči in prikaže, barve realni predmeti prikazani na fotografijah je lahko različna.Hvala za razumevanje!O prevoza : 1.bomo ladja v roku 1-7 dni po tem, ko izvedete plačilo . 2.Kakšen prenos lahko nudimo, je E-pošta in www.asistemi.si standardi . 3.Morebitne uvozne takse so odgovoren kupec.

Oznake: črpalka 41, rockland prtljage nadomestni deli, sexi majica s kratkimi rokavi, kovček kolo, kovček, delsey prtljage nadomestni deli, nautica prtljage nadomestni deli, popravila kovček, popravila kovček kolo, prtljage nadomestne dele 4

Material Najlon
Vrsta Kolo
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Številka Modela W044
Teža 0.37

Napiši mnenje

Kovček kolesa trolly Prtljage kolo pribor zamenjava kovček popravilo delov univerzalne kolesa potovalne prtljage nog

Kovček kolesa trolly Prtljage kolo pribor zamenjava kovček popravilo delov univerzalne kolesa potovalne prtljage nog

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi