Nov prihod! 70x8mm 10pcs Plating Resnično zlata Cirkon/Verige čar Za Uhan DIY deli,Nakit, Pribor Ugotovitve & Komponenta

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€11.14

€15.92

-30 %

Delež v socialnih medijih

Opis Izdelka

Pošiljko:

1. Naslov za dostavo - Predmete, bo odpremljeno na vaš www.asistemi.si profil naslov,Prosimo zagotovite, da je naslov za dostavo, ki je popolno in pravilno.

2. Bomo ladja vaše naročilo skupaj preko Kitajske Post Air Mail za brezplačno dostavo.Če je nujno,lahko plačati nekaj ekstra, ladijski promet pristojbina,vam bomo poslali preko DHL,EMS ali OKNA,smo dobili veliko popusta od kurirja,potem je cena zelo dobra.

3. Čas v tranzitu:

Za Kitajsko Post Air Mail,to?ll vedno 15-35 dni, da pridejo.Če ne morete dobiti tovora v 45 dneh,vljudno prosim pošljite e-pošto na nas.Mi bo pomagal, da sledenje tovora za vas.Hvala, ker ste.

4. O davčnih: Naši izdelki ne vsebujejo nobenih carin ali drugih davkov, Plačevanje carinskih dajatev ali drugih davkov je obveznost vsakega kupca

Povratne informacije

Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo za pomoč, da zapustijo "Pozitivni Feedback" in "5 kot Nalašč Zvezde" za nas, ko boste prejeli vaš predmetov in bomo naredili enako za vas.Hvala vnaprej.

2.Če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo, obrnite na nas in nam da priložnost, da bi našli rešitev.Hvala!

Politika Vračanja In Procesa,

1. Če niste zadovoljni s prejeto tovora,iz kakršnih koli razlogov, se boste morali obrniti nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila.

2. Vljudno prosim, obrnite na nas, preden pošljete element nazaj.

3. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in navedite dostave številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš www.asistemi.si ID.

4. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.

Vrnitev pošiljke tovorni treba ga plača Kupec

Oznake: medenina obesek, deset zlatih verig, 24k čar, gnoj je zlato verig, dubaj zlatega nakita, matt zlate verige, verigo zlato ploščo, chap, g. zlate verige, našli nakit

Material Kovine
Blagovna Znamka iBEADSKINS
Element Širina 0.8cm
Element Teža 1.7g
Postavka Vrsta Nakit Ugotovitve
Kovine Tipa Baker
Značilnosti Izdelka ženska, uhani, pribor,deli
Številka Modela LCHJPJ2011-6139
Postavka Višina 7cm
Nakit Ugotovitve Tip Priključki

Napiši mnenje

Nov prihod! 70x8mm 10pcs Plating Resnično zlata Cirkon/Verige čar Za Uhan DIY deli,Nakit, Pribor Ugotovitve & Komponenta

Nov prihod! 70x8mm 10pcs Plating Resnično zlata Cirkon/Verige čar Za Uhan DIY deli,Nakit, Pribor Ugotovitve & Komponenta

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi