360-Stopinjski Vrtečih Univerzalnih Tablet Primeru Za Digma Letalo 10.3/10.1" Optima 10.1/10.2 3G 10.1 palčni PU Usnje Magnetni Pokrov+pen

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€7.53

€8.37

-10 %

Delež v socialnih medijih

Značilnosti

H igh Kakovosti 100% Nova blagovna Znamka

1. 100% Prvotne Primerih, Prvotno Tablični primeru

2. Iz visoko kakovostnega materiala.

3. Modni dizajn, enostavno, da dajo na in preprost za vzlet.

4. Popolnoma prilega obliki.

5. Trpežna in pralna.

6. Zaščitite svojo opremo iz prahu, praskanje in šok.

7. Zaščitite svoje dragocene naložbe iz nič, in škoda.

8.To je primerna Za 10.1 palčni Vse Tablet PC

OPOZORILO 1. Nobena kamera zadaj luknjo. 2. Primerna je za tablične računalnike z dolžino za 20,2-26.2 cm POLEG širina 11.7-za 17,7 cm.(Merjeno z roko,je lahko majhna razlika, za vaše kupce informacije samo) 3. To je univerzalno primeru, da z večje velikosti, kot tablični računalnik.Če ne morete sprejeti to stanje, vam svetujemo, da ne kupec je, hvala! 4. Prosim, primerjajte svoje naprave, velikost s proizvodi " premisli, preden oddaji naročila. 5. Če niste prepričani, ali izdelek ustreza vašim tabličnim računalnikom ali ne, prosimo, posvetujte se z nami prvič. 6. Mi ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za vaša vrstni red je napačen.

O nas

Če obstaja kakršna koli vprašanja ali težave, se obrnite na nas, mi bomo poskušali naše najboljše, da izpolnjuje vaše zahteve.

Prosimo, da samo e-poštni me, če imate kakršne koli izdelka problem.

Za vprašanja, vprašanja, pomoč, se obrnite na nas.Bomo odzvali, da boste čim prej.Delovni dnevi so 6pm do 12 ur nocoj (Hong Kong čas) od ponedeljka do sobote.

O Ladijski

Opomba: DHL/UPS/ FedEx Express običajno traja približno 3-5 delovne dni do cilja.In to je približno 5-8 delovnih dni po EMS ali TNT.Hong Kong Post Air Mail in Hong Kong Post Zraka Parceli traja 7 do 30 dni, da ladja po vsem svetu.

1. Bomo običajno pošlje blago v roku 3 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

2. Kupec je odgovoren za vse zavarovalnice, težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev. (če želite, da razglasi, da je blago, kot drugi element name, ali določite vrednost za po meri, prosimo, da nas obvesti, ko se odločajo naročila)

Obvestilo: ruska stranka, vas prosimo, da izpolnite vaše polno ime, drugače dostave ni odgovoren za nesrečo.

O Vračilo

1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa

2. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

3. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Moški naredil napake, ni zagotovljeno, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

4. Za vse elemente, prosimo, pošljite po EMS ali lokalno post, ko pošljete nazaj.

O Povratne Informacije

1. Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto, vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: alfawise tablet pc, 10 inch pizza pan, a2152, ohišje za digma, 10 inch kritje tablet, gt840m, brez okvirjev tablet pc, primeru digma, lenovo tb 8505x, sm t725

Padec ladijskega prometa Podpora
Dolžina 10.1inch
Uporaba Prenosnega Računalnika Velikosti 10.1"
Model Združljivost Za Digma Letalo 10.3/10.1" Optima 10.1/10.2 3G 10.1 palčni
Blagovna Znamka abay
Funkcija Shockproof
Debelo Podpora
Paket No
barve Kot slike
Številka Modela Za 10 inch Vse Tablet PC
Širina 10.1inch
Material PU
Slog Moda
Vzorec Tipa Trdna
stanje 100% Čisto Nov
Vrsta Zaščitni Lupini/Kože
Poreklo CN(Izvora)
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni

Napiši mnenje

360-Stopinjski Vrtečih Univerzalnih Tablet Primeru Za Digma Letalo 10.3/10.1

360-Stopinjski Vrtečih Univerzalnih Tablet Primeru Za Digma Letalo 10.3/10.1" Optima 10.1/10.2 3G 10.1 palčni PU Usnje Magnetni Pokrov+pen

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi