Tradicionalni Kitajski Bambus Flavta Dizi Prečne Flauta Strokovno Veter Glasbila Vijolično Bambu Ročno 5Accessories

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

začetek

konec

Značilnosti: Kitajski tradicionalni prečna flavta dizi Izdelana iz kakovostnih Vijolično bambusa, ki so starejše od 4 let, in posušene nad 2 leti.Izvrtin za roko, in napeta več kot 3-krat, zvok je čist.Tesno sukanje linije za profesionalne oblikovalce, da se prepreči pokanje.Lep carving Kitajska pesem, to je značilnost Kitajskih ljudskih glasbil.Kakovost 2-plast bakra priključek 2 Oddelek cevi, enostaven za prevoz Choosed bambusa material, ki je zgostitev in starih bambusa, in starih bambusa naj bi bila v boljši glas.

O Kitajski Dizi G/ F ključ je lažje nadzorovati kot druge tipke, in je primerna za začetnike.Za običajne prakse, tipko E, se priporočam.Za izkušena oseba, C/D ključ, se priporočam.Od bas za sopran: C-D-E-F-G To zahteva veliko več znanja in močnejši DPFS za igralca za glavno Kitajski dizi C, D ali E tipko.Rafinirano G. Bao, ki bi Kitajski dizi in xiao z roko nad 15 let.

Za Začetnike Kitajski dizi se razlikuje od sax ali drugih werstern glasbila, to je malo težko za začetnike udarec, in na način, ki piha dizi bi morali biti bolj nežen.prosimo, da gledam nekaj video posnetkov iz youtube pred igranjem, in bolj pozorni na ustih/ ustnicah igralcev.

Velikost: Tipka C - O 68 cm/ 26.77 v D Ključ - O 62 cm/ 24.41 v E Ključ - Približno 56 cm/ 22.04 v F Ključ - O 53 cm/ 20.87 v G Ključ - O 49 cm/ 19.29 v

Prosim, pustite sporočilo o ključnih, ali mi bo prinesel naključno

Paket 1* Kitajski Bambus Dizi 1* Kitajski Vozel 1* Membrane/ Dimo 1* Membrane/ Dimo Lepilo 1* Membrane/ Dimo Protector 1* Flavta torbica

dostava: 1, Vsi izdelki (vključno dostava brezplačna predmeti) v naši trgovini bo dostavljena prek China Post, razen če vam povem, da nas boste meri zahteve po povzetju vnaprej in da so pripravljeni prevzeti mogoče dodatnih stroškov.

2, Včasih dostave lahko traja do 4-7 tednih zaradi strogih pregledov v času carinjenja.

3, Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali drugih skritih stroškov.

4, dostava stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

5, Prosimo, upoštevajte,: Da bi zmanjšali davke bomo ugotovi elemente, ki ste ga izbrali v naši trgovini kot "darilo" ali "vzorec", in njegova vrednost nižja od navedene cene.

Povratne informacije:

1. Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, in daj nam vaše komentarje, če ste zadovoljni s predmeti in naših storitev.Mi bo zelo hvaležen za to in biti vesel, da storijo enako za vas.

2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije.

Vrnitev:

1. Za katerega koli razloga, če niste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše element in se moraš nositi vrniti ladijskega stroškov.Donosnost na zahtevo bodo obdelani ASAP.

2. Če defection se nahaja na predmete, ki jih je prejel, se nemudoma obrnite na nas za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo, bomo povračilo vaše plačilo z originalnim načinom plačila.

Kontakt:

1. Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo na www.asistemi.si;

2. Naš delovni urnik:

ZDRUŽENE DRŽAVE AMERIKE : PM 6:00~AM 2:00

FRANCIJA: SEM 2:00~AM:10:00

ZDRUŽENO KRALJESTVO: SEM 1:00~9:00

ŠPANIJA : SEM 2:00~AM:10:00

NEMČIJA : SEM 2:00~AM:10:00

AU: SEM 12:00~ PM:8:00

Brazilija: PM 10:00~AM 7:00

Ruske Federacije: SEM 5:00~PM: 2:00

Oznake: Flavta, flavta instrument, kitajski instrument, Bambus Flavta, hulusi, yamaha music flavta, glasbila pihala, irski tin piščalka, mastermorphix, medenina flavta

Blagovna Znamka NoEnName_Null
Luknjo Design Odprto
Število lukenj 6 Naznanitev Luknja
Telo Material BAMBUS
Ton C/D/E/F/G ključ
Ključ materiala Odprto luknjo
Številka Modela Kitajski bambus flavta
E Mehanizem No
Površina Materiala BAMBUS

Napiši mnenje

Tradicionalni Kitajski Bambus Flavta Dizi Prečne Flauta Strokovno Veter Glasbila Vijolično Bambu Ročno 5Accessories

Tradicionalni Kitajski Bambus Flavta Dizi Prečne Flauta Strokovno Veter Glasbila Vijolično Bambu Ročno 5Accessories

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi