Priložnostne Žensk Nahrbtnik PU Usnje Črna Lahek Ženski Bagpack Anti-theft Nepremočljiva Rjava Šolske Torbe

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€18.60

€31.00

-40 %

Delež v socialnih medijih

Visoko kvaliteten Material: Mehko Trajne PU usnje, z Vodotesno in funkcija zaščite Proti kraji.Preprosta usnje nahrbtniki, luštna in žensko vrsta Srednje velikosti nahrbtnik najbolj modna torba za vsako priložnost ne glede na to, kaj sezone.

Izdelan iz visoko kakovostnih PU usnje, ko je dež prihaja, nahrbtnik lahko obdržite svoj elemente zmočil v kratkem času.

Lahko sprejme svoj pametni telefon, kozmetika, lasje band, dežnik, očala primeru, steklenico vode, vrata, ključ in druge manjše predmete.

Nepremočljiva tkanine: Ko greš ven, na dež, dež preprečuje, da bi dobili svoje predmete mokro.

Uporablja nazaj proti kraji načrt, ko ga nosite na cesti, nakupovanje in potovanja, lahko zaščitite svoje stvari iz izgubljeni.

1. Sprejemamo vse plačilnih metod, ki so podprte z www.asistemi.si. 2. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo, vam bomo ponudili popust.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo pustil vse informacije o nas, če bi radi.

PLAČILO:

Uporaba: ženski nahrbtnik super za delo , življenje , potovanja , college .Čudovito darilo za ženske in mlada dekleta, na Valentinovo.

Priročno in udobno tri načine, kako nositi: tote vrečko, ramen in nahrbtnik, ki se lahko dobro ujemajo z vašo obleko; lahko izpolni svoje potrebe v različnih priložnostih.

To lahko enostavno dal v svoje dnevne potrebe.

Nahrbtnik velikost: 30*33*14 cm Sestava:1 zadrgo glavni predel z 1 notranjosti zadrgo žep in 1 notranja reža za žepi, 2 strani žepi in 2 žepa spredaj zadrgo.

Oznake: ženska nahrbtniki black ženske, ROCKSUN, vrečko rjava, ženska vrečke vrata, min ženske nahrbtnik, sonic šolsko torbo, antitheft bagpack, mati ženske nahrbtnik, alc887, nahrbtnik rjave barve

Obloge Materiala Poliester
Spol ŽENSKE
Poreklo CN(Izvora)
Slog Moda
Zapiranje Tip zadrgo
Številka Modela 27KM1028
Dekoracijo NOBEN
Izvajanje Sistema Arcuate Ramenski Trak
Vzorec Tipa Trdna
Glavni Material PU
Zmogljivosti 20-35 Liter
Postavka Vrsta Nahrbtniki
Zunanjost Silt Žep
Nahrbtniki Tip Softback
Tehnika PU
Notranjost Notranjost Zadrgo Žep
Blagovna Znamka GEMACAR
Dež Kritje, No
Ročaj/Trak Tip Mehki Ročaj

Napiši mnenje

Priložnostne Žensk Nahrbtnik PU Usnje Črna Lahek Ženski Bagpack Anti-theft Nepremočljiva Rjava Šolske Torbe

Priložnostne Žensk Nahrbtnik PU Usnje Črna Lahek Ženski Bagpack Anti-theft Nepremočljiva Rjava Šolske Torbe

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi