IGRAČE GVIBE MINI TIFFANY mint Vibrator Hlačke Vibracijsko Jajce Nosljivi Dildo, Vibrator G Spot Klitoris Sex igrača za Ženske

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

V Gvibe MINI ponuja hkratno stimulacijo dve žarišči: G-Točko in vagino stene, hkrati pa spodbuja vaginalne ustnice s svojo okusno vibracije.Ampak zabavno ne ustavi tukaj.

Ta vsestranski lepotni se lahko uporablja tudi za analno stimulacijo, penis stimulacije (gibljejo se konča split gor in dol svoje osi) in nekaj iger.Z dvema močni, tihi motorji in 6 načini vibracij s spremenljivo intenzivnostjo, ta igrača vam bo hitro postal eden izmed priljubljenih.

Na FT LONDON VŽU Gvibe MINI je ponovno polnjenje z USB in je narejen iz premium silikona.Zunanji premer: 2 cm Skupna dolžina: 10.5 cm Pri moških se to igrača ponuja neprimerljivo prostatic stimulacije.Dva močna motoros silencioss 100% potopne, primerna za tuš ali Spa do 4 ure močnih vibracij z 1 polnjenje baterije 1 leto garancije.

Pošiljke diskretna

Vsi naši paketi so nevtralne.Brez znamke, logotipi, ni znakov o tem, kaj vsebuje.Ste lahko prepričani, da nihče ne bo, da ugotovite, kaj vas zahteval.

Prav tako ne vključujejo naslov našega skladišča ali ime podjetja.Tako da nihče ne more iskati ničesar o tem, kaj polje vsebuje.

Garancija Zadovoljstva

Želimo, da boste zadovoljni z nakupom.To je razlog, zakaj imamo službo za klepet 12 ur na dan s podporo v španskem in angleškem jeziku.Če imate kakršne koli težave, vendar pa majhna, je stik z nami in bomo storiti vse, kar je v naši moči, da to popravimo.Zagotavljanje Kakovosti.

Vsi naši izdelki so bila pregledana in so v skladu z vsemi predpisi EU.So 100% novih in izdelani z medicinsko materialov razreda zagotovi vašo varnost.Boste lahko mirno @ nakupovanje v naši trgovini.Želimo, da se zagotovi varnost naših izdelkov, kar je razlog, zakaj so bili očiščeni in zapečatena med embalažo.

Možno je, da z odpiranjem to, da diši nekoliko zato, ker je bila zaprta za mesecev.Čiščenje in, da se posuši naravno in vonj bo izginil

Kako dolgo naše pošiljke vzeli?

Uporabljamo express dostava za vse naše pošiljke.To je razlog, zakaj se boste prejeli vaš izdelek 3-5 dni po nakupu dostave državi.

Za naročila v Španiji: boste prejeli vaše naročilo, 3 dni po nakupu.

Za naročila izven Španije, boste prejeli vaše naročilo, 5 dni po nakupu.

Kako dolgo traja, da proces pošiljke?

Smo pakirani naše naročila v 24 urah.Vaše naročilo bo dobavljeno 24h po nakupu.

Vaše mnenje je pomembno

Želimo najvišjo stopnjo zadovoljstva je mogoče v naši kupci.Zato smo poskrbeli za vse vidike vaše izkušnje.Čeprav ne moremo vedeti, če to počnemo, desno, dokler ne vemo, vaše mnenje.Če ste zadovoljni z nakupom, pustite nas 5 zvezdic in povedo svoje izkušnje.

Oznake: dildo, rudnik seks igrače, seks igrače, tie tiffany, dildo xxl, vibrat, seks, lelo seks igrače, vaginalne jajce vibrator, dildo ženska

Vrsta G-Spot
Številka Modela 1005001448671808
Poreklo ES(Izvora)
Material Medicinski Silikon
Postavka Vrsta Vibratorji
Velikost 10.5 cm x 2 cm
Spolnost No
Blago Certifikat Kakovosti ce
Nespodobno Sliko No

Napiši mnenje

IGRAČE GVIBE MINI TIFFANY mint Vibrator Hlačke Vibracijsko Jajce Nosljivi Dildo, Vibrator G Spot Klitoris Sex igrača za Ženske

IGRAČE GVIBE MINI TIFFANY mint Vibrator Hlačke Vibracijsko Jajce Nosljivi Dildo, Vibrator G Spot Klitoris Sex igrača za Ženske

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi