Debelo 3pc/veliko Bohemia Antique Silver Krog Zlitine Cvetje Čare Obesek Multicolor Planika DIY Ogrlico Kar Ugotovitve

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€3.96

€5.82

-31 %

Delež v socialnih medijih

Opis izdelka:

Material:cinkove zlitine (Svinca in brez Niklja) Obesek Velikost:33 mm(Enako velikost slike) Neprevlečeni: Antique Silver((otehr barve se lahko meri) MOQ:3 kos Funkcija:primerna za planika ogrlica,Očarljivo in privlačno v vseh primerih.Oznake:To je dobro darilo za vaš ljubimec, družini, prijateljem in sodelavcem .kot nalašč za vaš dirndl na oktoberfestu, wiesn, beergarden, beerfest, ali druga oseba dogodkov popoln dodatek za vaš dirndl.

O Color :

Vsi izdelki so strel v naravno svetlobo, ampak zato, ker je zaslon za različne

zaradi različnih razlogov, kot so, boste videli barv na sliki lahko drobne barvne razlike v naravi,

prosimo za razumevanje,hvala!

Debelo 3pc/veliko Bohemia Antique Silver Krog Zlitine Cvetje Čare Obesek Multicolor Planika DIY Ogrlico Kar Ugotovitve

Opombe Za Izbiro

Če ga želite oblikovati, vse svoje ogrlico,prosimo, povejte nam svoje misli, ali vse podatke,vam lahko pomaga, da proizvajajo, ali kateri koli slog slike, ki jih želite, na vzorcu,dobrodošli, da nam pošljete vaša slika ali vzorec.veseli smo, da to naredili .

1.zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika,element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2.prosimo, obrnite se na Sliko za Opis velikosti podrobnosti.Rusija Stranka Opomba: Če želite zagotoviti, da lahko normalno prejemanje predmetov,prosimo, uporabite svoje polno ime in pravilno zip kodo, da bi,hvala vam za vašo podporo. 1. Če potrebujete fast shipping, ki jih Express (EMS,FedEx,DHL),plsease obrnite na nas preko trademanager ali e-pošti.bomo poiskali najnižjo ceno za vas! 2.Če ste re-prodajalci potrebe padec ladijskega prometa.Bomo poskušali naše najboljše, da zagotavljajo najboljšo storitev in objavite bolj kakovostnih modnih izdelkov z vašimi strankami!Ne bomo razkrili vse naše informacije,samo na vašem imenu. 1.Sprejemamo alipay tukaj. 2.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 1.V primeru, da ste prejeli poškodovan element, vam je do 15 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo. 2.Tam bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo,da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.Prosimo, e - mail. 1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. 2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden boste leav negaive povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.da si srečen,najlepša hvala.

Oznake: jewelri, roko pasu tkanine, aroma nakit, edelweiss ogrlica, značko edelweiss, edelweiss kovin, edelweiss nakit, Edelweiss, suho reed, cvet oaza

Element Širina 3.3cm
opomba zneska naročila nad $200,bomo njihovo pošiljanje po UPS/DHL/EMS
Nakit Ugotovitve Tip Obesek Znanja
Material Kovine
Postavka Vrsta Nakit Ugotovitve
Postavka Premer 3.3cm
Primerna za Nakit, Ogrlice, Izdelava Ugotovitve
Številka Modela čare obeski
naslov Nemški Dirndl Planika Obeski
barve rdeča,roza,bela,modra,belge,fuksija,zelena
Blagovna Znamka QIDIEHUA
Značilnosti Izdelka Edelweiss Cvet
Postavka Dolžina 4.5cm
Obliko\vzorec KROG
Moq 1 Lot,za vsako serijo je 3pcs
Spol ženske unisex
Slog Bohemia
Prevleka Tibera Antique Silver
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Postavka Višina 4.5cm
Element Teža 10g

Napiši mnenje

Debelo 3pc/veliko Bohemia Antique Silver Krog Zlitine Cvetje Čare Obesek Multicolor Planika DIY Ogrlico Kar Ugotovitve

Debelo 3pc/veliko Bohemia Antique Silver Krog Zlitine Cvetje Čare Obesek Multicolor Planika DIY Ogrlico Kar Ugotovitve

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi