Realmaskmaster realne silikonski halloween masko za človeka fetiš stranka, material umetna latex odraslih poln obraz moškega maske

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€268.03

€432.30

-37 %

Delež v socialnih medijih

Obvestilo

Poskrbite, da preberete naslednje podatke, preden oddaji naročila

1.Carinske dajatve, Prosimo, ne zavedaš, da je lahko carinskih dajatev za vse uvožene proizvode.Carinske dajatve se bodo zbirali, ki jih ladjar ob prihodu.Naša cena ne vključuje carinske dajatve.Kupci, ki so odgovorni za carinske dajatve.

2.Carinjenje zamude, Dodatnih stroškov ali zamud se lahko pojavijo med mednarodnega pomorskega prometa.Dobavitelji niso odgovorni za zamude zaradi carinskih v vaši državi.Smo iskreno upam, da ne uporabljate dodatne uvozne stroške ali carinjenje zamudo, kot so razlog za zahtevo vračila ali šolanja negativne povratne informacije.

3.Spori in pregled Prosimo, da nas kontaktirate, če obstaja kakršen koli problem z izdelkom.Bomo vsekakor poskušali pomagati.Ampak prosim, ne odprete spora pred našo komunikacijo.Zahvaljujemo se vam za sodelovanje.

4.Velikosti in barve kože Smo eno splošno velikost, ki je primerna za različne ljudi.Prosimo, upoštevajte, da bo vedno barvne razlike zaradi različnih svetlobe, računalniški zasloni in različnih ljudi, zaradi česar masko.

5.Mi ne vrnete ali vračilo kupnine ali sprememba za katero koli customerized izdelkov.

6.Stranke iz Rusije , prosim, poskrbite, pustite vaše pravo ime in polno ime, ko oddate naročilo.Drugače morda ne boste prejeli izdelek.

7.Stranke iz Brazilije , prosim, pustite vaše CPF številko za carinsko deklaracijo.Drugače morda ne boste prejeli pro šobo.

Q&A

Q: Ko boste ladja izdelek?

O: Naši izdelki so ročno izdelana in so, da bi.Na splošno, smo morali sedem dni za pripravo izdelek po plačilu.Če se vam mudi, nas, prosimo, kontaktirajte.Vedno lahko naredite nekaj za pomoč.

Q: Kako dolgo bom dobil izdelek?

A: Mednarodni ladijski promet traja približno pet do dvajset dni.To je odvisno od tega ladjar in carinjenje.Priporočamo, UPS, DHL ali ladijski promet, če želite, da bi dobili kmalu.

V: ali ste napisali, kaj je notri paket, ko je ladijski promet in kaj se lahko razglasi za carino?

A: Bomo razglasi'party masko ali "proteza" za carinske in nič več o izdelku bo naveden na embalaži.

Q: Ali vam customerized izdelkov ali barvo kože?

O: tega ne storimo customerized izdelkov.Smo posodablja ne customerized barvo kože in je potreben dodaten čas in stroške.Prosimo, kontaktirajte nas, če ste prepričani, da želite customerized barvo kože.

Oznake: maskara grozljivk noč čarovnic, maskara halloween realističen, fetiš masko, umetne maske, celotno moški silicij masko, shelby brat, maska iz lateksa cev, halloween maska iz lateksa, maska iz lateksa realist, mans usta masko

Priložnosti Noč ČAROVNIC
Vrsta Stranka Maske, silikona
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela silikonska maska
Material Silikonski

Napiši mnenje

Realmaskmaster realne silikonski halloween masko za človeka fetiš stranka, material umetna latex odraslih poln obraz moškega maske

Realmaskmaster realne silikonski halloween masko za človeka fetiš stranka, material umetna latex odraslih poln obraz moškega maske

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi