Komercialni Non-stick električni Belgijski vaflji baker Bor Torta Maker Vaflji Pečica maker vaflji pralni cena

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€94.84

€237.10

-60 %

Delež v socialnih medijih

Vrsta vtiča:

pralni podrobnosti:

NAVODILA ZA UPORABO iz nerjavečega jekla v začrtati meje;plesni je, da iz aluminija,je dobil zelo dobre prevodnosti,toplotne prevodnosti in varčevanje z energijo.in delovanje je zelo enostavno.3-5minutes za delo 5 krofe.Kako narediti krofe?Glavna hrana: iz moke,mleka,jajc,masla,sladkorja,kvasa, napajanje, Dodatki: čokolada,coco moč,sladkor v prahu,kristalni sladkor,mandljev kos,marmelada,nutlet Maker postopek: 1. toplote 40 g mleka za 30 stopinj Celzija,dodamo kvas, moč,in jim dovolite, da fermentira.nato dal vodo in drugi material v mix-stroj.mix o 10minute. 2.ogreje krofe zgradb 178 stopinj Celzija,in barve maslo in solatni olja, 3.pour določeno količino moke v utor za krofe maker,jih toplote približno 3-5 minut, 4.dodajanje aditiva, kot čokolada,nutlet...

Čiščenje:

1. Dovolite Vaflji Pek, da se popolnoma ohladi, preden ste začeli vse postopke čiščenja.

2. Prepričajte se, Vaflji Pek je odklopljen od napajanja.

3. S pomočjo suhe krpe, odstranite vse preostale delci hrane.

4. Če delci hrane še vedno uporabite raztopino blagega detergenta.NIKOLI NE UPORABLJAJTE ČISTIL, KI VSEBUJEJO KAVSTIČNA SODA.To bo uničiti plošče.

Opomba:Če želite uporabljati ocean shipping načine, prosimo, obrnite na nas.Če želite spremeniti parameter stroja se obrnite na nas.

Garancija:

Garancija stroja je za 1 leto od stroja je poslana.

Opomba:

1.To bo pregledan z našimi strokovnimi tehnik, preden pošlje ven iz našega skladišča.Imamo 100% zagotoviti dobre volje, dobre kakovosti in skrbno preveriti pred pošiljanjem za vas,prosimo, vedite, da ste .

2.O ladijski čas:Bomo poskrbeli dostava za vas takoj,če pa doseže prazniki,vikendi in druge zamudo čas dostave.Upam, da bomo lahko komunicirajo med seboj in smo lahko podaljša dobavni čas za vas.

3.O način dostave:Bomo odločite za primeren način dostave v skladu za blago, težo in dimenzije.Če blago masi nad 90 kg svetujemo, da izberete ocean shipping način, da shranite stroški.Prav tako lahko glede na vašo izbiro naslanjati na način dostave.

4.Dostava:

A. Običajno uporabljamo DHL/ Fedex/ UPS/TNT/EMS, ki bo trajalo približno 5-15 dni v večini držav.Za Brazilijo bomo uporabili EMS, ki je enostavno za stranke, da prejema blaga.Bomo ladja vaše naročilo prek FedEX/DHL/UPS/TNT v skladu z dejanskim stanjem brez predhodnega obvestila vnaprej, e.g.če ste izbere DHL brezplačna dostava, smo lahko ladje, ki jih UPS/TNT ali drugih podobnih express courior !Če je vaš naslov pripada oddaljeno območje Fedex/DHL/UPS/TNT , je stranka dolžna plačati remore področju polnjenje, othewise ne more biti ladja, ki je iz.

B. ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli carinski/import davka in davka na dodano vrednost, ki nastane v primeru, kadar kupec je država,

C. Brazilija, Ukrajina in Rusija stranke so predlagali, da izberejo EMS kot način dostave.bo to stalo 1 mesec več ali manj tudi če izberete to.Plačuje davek je obveznost mednarodni kupci, kupec mora posvetovati s svojim lokalne navade, koliko davka bo treba.

Naše tovarne:

Tovarne, delavnice:

Po prodaji in garancija in vrnitev:

1. če stranke lahko prinese nazaj in da nam pošljete zlomljenih delov, ki uporabljajo manj kot eno leto.Mi bo izmenjava nove dele, in jo pošljite na kupce.

2. kadar koli se smernice pomoč potrebna ,Wewill izpolni svoje moči, da bi to in sovpadala usposabljanje za dela, ki so na voljo v tovarni .

3.ko si srečal težave ,bolje povedati odzvali prodaje z dokazi, ...svetujemo z pics, ki lahko nazaj si up močno.Lahko pripravimo rezervnih delov v naslednjem naročilu ponavljajočih.Če je nujno potrebno, kurirska polnjenje brado za kupca.

4. Vsi izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.

V primeru, da element, ki je v okvari, nas obvestite v roku 3 dni po prejemu in jo pošljite do disidirala fotografije.

5. Predmeti se vrnili po 7 dneh dostave so upravičene samo za popravilo.

6.Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, da bi, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga.Kupec je odgovoren za vse stroške pošiljanja, ki so nastali.

Povratne informacije:

1.Prosimo, da nam s petimi zvezdicami pozitivne povratne informacije.

2.Če obstaja nekaj težav o izdelkih nas kontaktirajte.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, fell prosimo, da stik z mano:

Oznake: big pek pečica, multi baker, belgijska, železo penis, belgijski vaflji maker, biolomix mešalnik, komercialni vaflji, kavo, mini vaflji, multifunkcijski vaflji opekač za kruh, bakeware in orodja za peko

Številka Modela SA-006
Poreklo CN(Izvora)
Moč (W) 1550w
Certificiranje CE
Zamenljivi Plošče Vaflji Maker
Blagovna Znamka HPH2O
Razvrstitev Vaflji Oblikovalci
Funkcija Vgrajen Kabel Ovijte

Napiši mnenje

Komercialni Non-stick električni Belgijski vaflji baker Bor Torta Maker Vaflji Pečica maker vaflji pralni cena

Komercialni Non-stick električni Belgijski vaflji baker Bor Torta Maker Vaflji Pečica maker vaflji pralni cena

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi