Octa Core Android 9.0 Avto Radio, GPS DVD Multimedijski Predvajalnik, Stereo Za Citroen C3 in DS3 2010-2016 Avto Avdio Navigacija glavna enota

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€335.11

€418.89

-20 %

Delež v socialnih medijih

7 Palčni Kapacitivni Zaslon na Dotik 1 Din Android 9.0 T8 Avtomobilske Večpredstavnostna Radijski Sistem Avtomobila, CD, DVD, CD Player, GPS Navigacija za Podporo Bluetooth, IPod Pametnim telefonom Ogledalo Povezavo Cam-v za Citroen C3 in DS3 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 (Brezplačno darilo:Orodja+povratne kamera+EU zemljevid preinstall) prosimo, da nas kontaktirate, da pokažejo svoj avto armaturne plošče sliko,bomo preverite, ali so primerni za vaš avto!Preden & Po Namestitvi: Specifikacija:

PROCESOR: Allwinner T8 Cortex A7 Jedro Octa 1.6 GHz

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

ROM: 32 G EMMC5.0

SD: Podpora max 128G SD Kartico

Video: RMVB,MKV,MOV,WMV,AVI,MPG,TS s 1080P H. 264 format itd.Alomost vse format je bil podprt.

Avdio: MP3,WMA,WAV,OGG,FLAC

GPS Modul: Podpora za GPS in Glonass

OS: Čisti Andorid 9.0

Temperatura: -20°C DO +70°C

OS Posodobitev: SD posodobitev

APP Posodobitev: SD posodobitev

Navigation Software: Igo, Navitel, Sygic itd

Zaslon: Podpora HD TFT in kapacitivni zaslon na dotik.

UKV-IC: 6686 z RDS

WIFI: Build-v ali Zunanji

3G, GPRS: Zunanje (neobvezno) 3G/4G dongle

TV: Zunanji Analogni ali Digitalni TV( DVB-T, ISDB-T,DVB-T2)

Bluetooth: A2DP in Bluetooth OBD

Volan Nadzor: Podpora (Nekateri avtomobili potrebujejo LAHKO BUS)

Pogled od zadaj Video: Podpora automative vklopil, ko v obratnem

Vklop: 16S~20S, visoka hitrost vklopite sistem

Power Off: Rearly izklop OS,

Delo Volt: DC12V

Delujejo Volt Obseg: 10.8 V ~16V

Max Tok: 10A

Form Factor: In-Dash

Ohišje Tip: 1 Din

Anti Šok: Mehanske Anti-shock & Elektronske Anti-shock

Velikost Zaslona: 7 Inch

Dotaknite Se Zaslona: Kapacitivni Zaslon Na Dotik

Izbirne funkcije:

Podpora Pogled Od Zadaj Kamero

Podpora RCA AV connector type pogled od zadaj kamero vhoda signala, samodejno preklapljanje za parkiranje slika, ko obračalni prestavi.

Podpora DVR

To lahko snemanje video posnetkov, ki bodo shranjevanje GPS režo/SD reža za kartico/NAND FLASH/USB za shranjevanje.

Podpora DAB+

Primerjajte običajni analogni radio, DAB+ dosega visoko kakovostnih zvočnih učinkov in brez hrupa prenos signalov, ki povečujejo radijske postaje sprejem okoli večini Evropskih držav, kjer DAB+ signal.

Podpora OBD II

S tem OBD II Skener lahko povežete vaš avto je DLC pristanišča in odprto enoto Bluetooth za spremljanje avto je poraba goriva, temperatura vode, se vrti hitro, okolje temperatura, polnilnega tlaka, dušilke položaj ,pretok zraka, računalnik obremenitev, hitrost avtomobila itd v OBD vmesnik.

HD Digitalni TV

DVB-T/ATSC/ISDB-T HD TV Sprejemnika, ki je prilagojena za sprejem digitalnih TV-kanalov, lahko gledati svoje najljubše TV oddaje v svoje vozne poti.

Podpora 3G Dongle

USB-modema, uživajte visoke hitrosti, zabava med svoje vozne poti.

Podpora prinaša dobička Avto USB TPMS

Lahko podpira USB TPMS, senzor za merjenje tlaka na 4s, senzor pošlje RF signala na 10 minut, ko je avto v ustavljanja, ko vozilo je v gibanju, pošlje signal na 4 minute, če pnevmatike pušča, senzor pošlje signal na 0.8 s.

Prosimo, Upoštevajte,:

1. Stranke ( Avstrija, Bolgarija, češka Republika, Estonija, Finska, Grčija, Hrvatska, Madžarska, Irska, Litva, Latvija, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovenija, slovaška Republika, Španija, Švedska) pa bi se lahko odločili plačati dodatnih $ 20 in brez davkov/ naloge/ tarifni/ DDV po meri!!Izberite "Prodajalca Način Dostave ", To traja približno 15 dni, da pridejo in sledenje informacij je na voljo na spletu.

2. Stranke iz Rusije, izberite "J-NET" ; To traja 15-30 delovnih dni, da pridejo in sledenje informacij je na voljo na spletu.

3.S hipping stopnja se izračuna na podlagi običajne cilj dostavo, če vaš pošiljajo naslov pripadajo oddaljenih območjih, bodo imeli dodatne stroške pomorskega prometa.kupec mora plačati dodatne stroške pomorskega prometa.

4. nudimo najboljšo storitev za vas,če ste nezadovoljni v postopku naročila, na strani najema ne odprete spora, ali nam nevtralna /nagetive povratne informacije, kot ste naše dragocene stranke wh o lahko obravnavajo kot Bog v naših mislih,vas prosimo, stik z nami in nam da priložnost, da ugotovite, rešitev za izpolnjevanje vzajemnih koristi.Odprite spora ali pusti vse nagetive povratne informacije brez komunikacijskih res boli nas ,zato vas prosimo, da nikoli ne počnejo!bomo cenili za vaše sodelovanje,hvala.

Pomembno:

1.Kako poskrbite, da ta element lahko fit moj avto?

Pri naročilu, prosimo, pošljite nam fotografijo svojega original avto armaturne plošče(center konzola) in nam sporočite model in leto izdelave avtomobila, če je naša naprava ni primerna ali je združljiva z vašim avtomobilom, vam bomo povedali, da prekličete vaše naročilo, preden odpremo.

2.Moram plačati davek na carinsko?

Ja, kar morate storiti, carinjenje blaga, ko pride na vašo državo, boste morali plačati davek na carinsko da bi javnost pošiljki.Vendar pa vam bo pomagal, da bi kar najbolj zmanjšali uvoz davek znesek.

3.Lahko vam padec ladijskega prometa?

Da, prosimo poskrbite, da bo prejemnik informacije pravilne, ob naročilu.

4.kakšen je vaš garancijo po nakupu?

Zagotavljamo vam, 12 mesecev garancije za ne-človeško škodo od datuma plačila.mi ne bo odgovoren za naslednje okoliščine :poškodbe zaradi nepravilne namestitve, nepravilne priključitve, zlorabe in zlorabe, nepravilne napetosti, ki delujejo proti navodilom, navedene v priročniku za uporabo.

Izmenjava blaga ali vračilo denarja, je sprejemljiva v roku 7 dni po podpisu paket, in element, ki nam morate vrniti v prvotno stanje, garancija je neveljavna, če garancijo, pečat ali serijska številka etikete na enoto je odstranjena.

Oznake: fiat qubo radio, c4, sr2050, android avto pc, ds4, mp star c3, 1din avtoradio, 2 din radio android, android renault kadjar, Hf Transceive

Postavka Velikost 50x45x50
Peugeot Model Manager
Jedro Allwinner T8 Cortex A7 Jedro Octa 1.6 GHz
Certificiranje CE
Po meri za Citroen C3 in DS3 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016
TF/Micro SD Slot, 1
Velikost Zaslona 7"
Vmesnik Igra in plug
Vrsta Materiala pc+železo
Element Teža 4kg
OSD Jezik Zgrajena v multi-laguange, več kot 60 vrst
Blagovna Znamka Redmaple
Napetost 12V
Operacijski Sistem Čisto android 9.0
Out Power 4x45w
ROM 32 G
Za Vozila Znamke/Modela PEUGEOT
Manager-Leta 2015
Max Zunanji Pomnilnik 128G
Posebne Funkcije Vgrajen GPS,Bluetooth,FM/AM Radio Predvajalnik,MP3/MP4/CD/DVD Predvajalnik,Wifi
Ločljivost 1024*600
Ime Modela HF-7073
Din 1 din
Poreklo CN(Izvora)
Umestitev Nadzorna plošča
Digital Media Format JPEG
RAM SAMSUNG 2GB DDR3

Napiši mnenje

Octa Core Android 9.0 Avto Radio, GPS DVD Multimedijski Predvajalnik, Stereo Za Citroen C3 in DS3 2010-2016 Avto Avdio Navigacija glavna enota

Octa Core Android 9.0 Avto Radio, GPS DVD Multimedijski Predvajalnik, Stereo Za Citroen C3 in DS3 2010-2016 Avto Avdio Navigacija glavna enota

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi