Profesionalni Električni Dr. Pero Ultima A7 Microneedle Pero Derma 12 kos Iglo Kartuše za Nego Kože, škatla za Orodje Lepoto Stroj Za Ljubimec

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€60.72

€116.77

-48 %

Delež v socialnih medijih

Profesionalni Električni Dr. Pero Ultima A7 Microneedle Pero Derma 12 kos Iglo Kartuše za Nego Kože, škatla za Orodje Lepoto Stroj Za Ljubimec

Microneedle terapija sistem

Microneedling je minimalno invazivne kozmetični postopek, ki se uporablja za zdravljenje kože, skrbi preko proizvodnjo kolagena.Tudi znan kot kolagen indukcijsko zdravljenje,zdravljenje lahko pomaga tiste, ki želijo zmanjšati odmrle kože,pomladiti kožo, itd.

UPORABO NAJBOLJŠI ELEKTRIČNI NEEDLING INSTRUMENT

Naše microneedling pero je najboljši obraza izdelek za nego kože, za začetnike in strokovnjake.Samo poglej na te neverjetne koristi: ✔ Poveča absorpcijo obraza za nego kože, izdelki za več kot 500%, povečali njihovo učinkovitost ✔ povečati svoj naravni sijaj ✔ ustvariti zdravo polt ✔ izboljša polt in teksturo ✔ odpre pore ✔ spodbudijo rast dlak

PREDNOSTI

Vgrajen iglo namestitev, bolj varno in stabilno; Rahlo vibracij in super silent ; Stalna nastavitev hitrosti prestavi; nastavljiv igle dolžina; Premer igle je 0.18 mm, območje rana je majhna in bolečina je lahka; Iglo skp prah zaščito design, varno in sterilne.Odkleniti svojo lepoto in izboljšati vaše stanje kože z našo top-rated strokovno microneedle pero.

Nakup 1 kos Dr. pero ,pošljemo 12 KOS igle

Dropshipping Podporo

Če kupite 3 kos ,vam lahko dam 1% popust.Ladjo iz element v roku 48 ur.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja!Zanesljivo Stranko Serviserja reševanju svojega problema v roku 24 ur ob Delavnikih!

Kako uporabljati Dr. pero

1: Prosimo, preberite priročnik za uporabnika pred uporabo skrbno. 2: poskrbite, Da je pero, ki se zaračuna za brezžično model(z vgrajeno baterijo) ali je napajalni kabel čvrsto priključen za plug-v model. 3: Očisti, posuši in razkužila za kožo. 4: Uporabite nov vložek.Sterilizirajte vložek v 75% alkohola. 5: Pritisnite gumb za vklop / izklop 2-3seconds, da se obrnejo na pero.Kliknite gumb, da prilagodite hitrost - 5 različnih hitrosti ravni za vaše udobje.Prilagodite vložek. 6: Uporablja rahel pritisk na želeno območje in premaknete pero nazaj in naprej za 4-5 krat.Preklopite smer.

1 x Auto Derma Pero A7 2 x 12 pin Igle Kartuš 10 x Igle Kartuš 1 x napajalnik in kabel 1 x Uporabniški Priročnik 1 x Box

O vtič:

Prosimo, izberite vtič je primeren za vas, ko oddate naročilo, hvala!Ta stroj so NAS vtič, EU plug ,UK plug in AU plug.

- Sprejemamo naslednje methords:preko Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union-a in Bančnega nakazila itd.

- Za velika, da ti bodo na voljo dodatni popust tako, da se obrnete na nas.

-Rusija Kupce, naj izpolni vaša angleščina Polno Ime v Sprejemnik, ali morda ne boste prejeli, ker po politike v vaši državi.

-Smo poslati predmet, prihaja s številko za sledenje,ki se jim lahko sledi dostave stanje celotni poti.

-Čas dostave je odvisen od sezone, cilj in drugih dejavnikov, za zaposlene dni, dostava odloži.Če pošiljka ni bila dostavljena v predvidenem času,vas prosimo, naročila nam,mi pa vam pomaga, da skladbo in dala nazaj ASAP.

- Naša cena izdelka ne, vključno z davki.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov za zavrnjene pošiljke.

Kupec je odgovoren za davke, ki jih zaračunavajo njegovi/njeni državi.Če potrebujete kakršne koli dokument za carinjenje, prosimo, obrnite na nas.

-1 letno garancijo za naše element (razen dodatkov in delov), nakup z zaupanjem.

-Prosimo, da odprete parcelo v post častnik prisotnosti, Če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden), prosim, post office, ki zagotavljajo uradni dokument, še posebej zahtevek zahtevo papirja.Boste dobili ekstra 7 dni (na vrhu, na čas dobave čas), da odloči, če želite ohraniti ali vračilo predmeta, tako dolgo, kot jih je nerabljena in v originalni embalaži, shipping stroški so ga plača kupec.

-Če želite, da se vrnete ali zamenjavo, kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

-Bomo zelo cenim, če lahko pustite nas 5 Zvezdic Povratne informacije.Smo vam toplo dobrodošlico Pokazal Nekaj Fotografij (Bodo dobili dodatni popust naslednjem vrstnem redu!) v vašem 5 Zvezdic povratne informacije!

-Če imate kakršne koli težave, o predmete ali storitve, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Bomo poskusili najboljši za reševanje težav, za vas.Hvala.

Oznake: derma pero, kislina hyaluron pero, tampon, je pisala, dr. pero a6 c, microneedl, dermarol, drpen m8, dr. pero, telo dermaroller

Izdelek električni derma pero
Funkcija Miniaturni prilagoditev hitrosti
Opremljen microneedle 10 kosov igel in 2 kos 12 pin iglo
Derma pero postavka derma pero a7
Storitev Surport dropshipping
Vrsta Derma stamp električni pero
Vir Napajanja US
Certifikat CE
Ime Modela Dr. pero Ultima A7
Material aluminijeve zlitine
Microneedle Dolžina 0,25 mm
Blagovna Znamka dr.pero
Iglo vrsta kartuše Bayonet Nasveti
Napajanje Adapter
Ime Izdelka Ultima A7 microneedling pero

Napiši mnenje

Profesionalni Električni Dr. Pero Ultima A7 Microneedle Pero Derma 12 kos Iglo Kartuše za Nego Kože, škatla za Orodje Lepoto Stroj Za Ljubimec

Profesionalni Električni Dr. Pero Ultima A7 Microneedle Pero Derma 12 kos Iglo Kartuše za Nego Kože, škatla za Orodje Lepoto Stroj Za Ljubimec

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi