10pcs/veliko Treh Stilov Pearl Zaponke DIY Jasno, Kovinski Okras Flatback Poroko Okraskov Sponke Lasje Okras Dodatki

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€3.59

€3.79

-5 %

Delež v socialnih medijih

Vrsta Izdelka: Okrasnih Zaponk

Dec oration: Diamanti/Okrasnih

Značilnost: Trajno/ Svetlečim

Tehnika: Prevleka Silver

Material:Kovina

Velikost:Srce :21 MM* * 20 MM Krog:16 Kvadratnih:15 MM

Uporaba: Diy Poroko Pribor Za Lase

Kovina Tip: Medenina

Sponke Tip: Flatback

Modle Številka: Y005

Material: Diamond/Kovinske/Okrasnih

Količine;10Pcs /set

Mi smo dobro znana rastlina v Zhejiang Province Kitajske več kot deset - year - old izkušnjo trgovanja za vse vrste opreme za okrasnih, zdaj slediti trendu začetek poslovanja spletne trgovine, ki prodajajo kupcem po vsem svetu z veleprodajnih cen, visoke kakovosti izdelkov.

Plačilo: Smo sprejeli kompromis, t / T in Western Union.Pls bi plačilo v 5dias po lance, za lahko pripravimo blaga in poslali v najkrajšem možnem času.Prosto: 1. Pravilno točen naslov in telefonsko številko, na voljo je potrebna za prevoz padec naročila. 2. Smo razglasi za blago z nego v korist odjemalca, vendar ne moremo prevzeti odgovornost za davke in carinske dajatve na uvoz dodatnih lahko prišlo, pls, preverite vaše lokalne meri predpisi pred naročilom. 3. Prosti tovorni, ki jih na Kitajskem zraka paketnimi pošiljkami in traja približno 15 - 26days, da pridejo, če želite odpremi hitreje, prosimo, izberite drug način prevoza, kot so DHL, FedEx, ali UPS, kot vam je všeč Povratne informacije: Vaše pozitivne povratne informacije je zelo cenijo, pls razsvetlil 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, poslali vam bomo malo prisotna, njihove klasifikacije, podrobnosti, če bi iz nas naslednjič! !!Če imate kakršna koli vprašanja o prejeto blago, pls stik z nami pred odhodom kakršne koli povratne informacije, smo prepričani, da bomo našli rešitev za reševanje problema in da ste zadovoljni.Velik nakup: red večina je toplo dobrodošli, pls, ne oklevajte, da nas kontaktirate za več konkurenčnih cenah, če imate količina naročila.Pakiranje: na Vse svoje izdelke, so dobro pakirani, da bi preprečili škodo med transportom.

Oznake: vezi okraski, trdni brass lobanje sponke, bl 47., zaponke medenina, obroč pearl cluster, d sponke, sidro belt sponke, sladkovodnih biserov obroč, diy pasu mlinček ploščami, pas buckl

Blagovna Znamka ZMASEY
Sponke Tip Obroči
Številka Modela F310
Oblika Ravno
Funkcija Svetlečim
barve SREBRNA
Poreklo CN(Izvora)
Srce Velikost/Znotraj 21 mm/10 mm
Uporaba Pasovi
Kvadrat Velikosti/Znotraj 16 mm/10 MM
Tehnika Prevleka
1238 100006110
Kovina Tip Medenina
Krog Velikost/Znotraj 16 mm/10 MM
Material Kovine
Dekoracijo Biseri

Napiši mnenje

10pcs/veliko Treh Stilov Pearl Zaponke DIY Jasno, Kovinski Okras Flatback Poroko Okraskov Sponke Lasje Okras Dodatki

10pcs/veliko Treh Stilov Pearl Zaponke DIY Jasno, Kovinski Okras Flatback Poroko Okraskov Sponke Lasje Okras Dodatki

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi