320pcs/box 10 vrst neizoliranih Vilice U-vnesite Set Priključkov Priključki Izbor Komplet Električnih Crimp Lopata Obroč

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

320pcs/box 10 vrst neizoliranih Vilice U-vnesite Set Priključkov Priključki Izbor Komplet Električnih Crimp Lopata Obroč

Logistika Obvestilo

Zaradi vpliva COVID-19 Virus problem,izvoz international mail je bil blokiran,in logistiko v nekaterih regijah, v nekaterih državah so bili zamudo.

Smo recomand da kupci dajejo prednost www.asistemi.si Standardna Dostava, da se zagotovi pravočasno prejemu blaga.

Specifikacija:

Ime izdelka: Obroč / Vilice U-tip neizoliranih Priključkov Komplet Polje

Velikost: Model Napeljave obseg Gradiva, Količina Namestitev luknjo za vijak RNB1.25-3 0.5-1.5mm2 Medenina 50 M3 RNB1.25-4 0.5-1.5mm2 Medenina 50 M4 RNB2-4 1.5-2.5mm2 Medenina 25 M4 RMB2-5 1.5-2.5mm2 Medenina 25 M5 RNB3.5-6 2.5-4mm2 Medenina 10 M6 SNB1.25-3 0.5-1.5mm2 Medenina 50 M3 SNB1.25-4 0.5-1.5mm2 Medenina 50 M4 SNB2-4 1.5-2.5mm2 Medenina 25 M4 SNB2-5 1.5-2.5mm2 Medenina 25 M5 SNB3.5-6 2.5-4mm2 Medenina 10 M6

Barva: Srebrna

Material: Medenina

Količina: 320Pcs

Lahka mase!

Enostaven za montažo!

Priročen za uporabo!

Trajno v uporabi!

Slike prikazujejo:

Stranka Obvestilo :

1. Za Nemčijo stranke, u, če želite, da ladja po Fedex, pls povej nam svoje EORI številko.Brez njega, smo lahko le ladje, ki jih DHL, hong kong Pošti ali Kitajska Post!

2. Za ruske kupce, pls, povejte nam vaše ime in priimek(vsaj 3 besedami), vključno s prvo ime, srednje ime in priimek, sicer ruski Post wll ne relases parcela in se vrniti na Kitajsko!

3. Za Brazilski stranke, u, če želite, da ladja po Fedex, DHL ali, pls povej mi svoje CPF ali CNPJ številko.Brez njega, bo carina vračilo blaga na Kitajskem.

4. Za cutomers iz Južne Amercia (kot so Argentina, Peru,Kolumbija,itd), če u imajo davčno številko, se bo zmanjšala veliko težav s carinskimi.

5. Če u odločite za ladje, ki jih na Kitajskem Pošti(še posebej, Ukrajina, Belorusija ), pls, počakajte potrpežljivo, je nekoliko počasen, bo vsaj traja približno 20 dni.

Pogoji Storitve:

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3-7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, brokeragefees, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: vilice terminal, električni priključek povezava, medenina vilice terminal priključek, terminal quartz crystal, priključek faston, crimp lopata, crimp terminal vw, red spade priključek niz, ženski vilice priključek, električni priključek za kabel

Material Medenina
Ime izdelka Neizoliranih Priključkov Komplet
Vrsta Splice / Crimp Terminal
Blagovna Znamka xinda
Oblika Obroč / Vilice U-tip
Pakiranje Komplet Škatla

Napiši mnenje

320pcs/box 10 vrst neizoliranih Vilice U-vnesite Set Priključkov Priključki Izbor Komplet Električnih Crimp Lopata Obroč

320pcs/box 10 vrst neizoliranih Vilice U-vnesite Set Priključkov Priključki Izbor Komplet Električnih Crimp Lopata Obroč

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi