Baby Nappy Spreminjanje Pad poliestrskih vlaken Ekoloških Plenic previjalna Miza Nepremočljiva Vzmetnice Posteljo Stanja Začetne Spremembe Mat Pokrov

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€6.12

€9.01

-32 %

Delež v socialnih medijih

>>>>Element Podrobnosti

Bullet Točk: 1、Široko Aplikacije: ni Vam treba skrbeti, ali je ta zamenjava pokrova je primerna za nadomestno pad - zaradi svoje premišljene gradnje, naše zamenjava tabela mat lahko sprejme večina standard nadomestne blazinice do 16"x 32".

2、Visoke kakovosti: pad pokrov je lahek, super mehkega materiala za pokrivanje bo zagotovila posebne obravnave za vašega otroka kože.

3、Enostaven za Uporabo: Ta antibakterijski, tkanina je mogoče enostavno čistiti, kot je pralni stroj, sef.

4、Priročen Design: Hvala za elastični spodnji in buckled luknjo z varnostnega pasu, je to kritje se lahko uporabljajo v sekundi in zagotavlja, da ostane na mestu, itak.

5、Služijo Garancija: vas prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli težave in smo tam delaš v naši moči, da bi vsak gost zadovoljen.

Značilnosti:

1.Naše spreminjanje ploščica je narejena iz kakovostne, trpežne, trajne francoski šivov in elastični šivi na robovih za udobno prilegajo.

2. Elastični okoli, elastična okrog celotnega odpiranje, popolnoma zaprta (ni viden)

3. Super mehka in udobna - Izdelan iz ultra-mehke majhne dot matrix tkanine, Babebay spreminjanje pad s kratkimi flanela zagotavlja super mehko in udobno okolje za vašega otroka.Mehka, dihanje poliester preprečuje izpuščaji, draženje in nelagodje.

4. Prilagoditev najbolj pestro preproge - Tem nenehno spreminjajočem tabela kritje je zložljivo in je primeren za do 32" x 16" x 5" baby nadomestne blazinice (obris nadomestne blazinice), zibelka vzmetnice in zibelka vzmetnice na trgu.

5. Enostaven za namestitev - elastični spodnji trak ohranja zamenjava stanja v mestu in gladko prilega zamenjava mat.Lahko jo uporabiti za zamenjavo mat v nekaj sekundah, zaradi česar je enostaven za namestitev in varno.

6. Enostavno čiščenje - Je stroj zamenjava pokrova je stroj varno, in ne izginja tkanine, ki omogoča pranje v pralnem stroju na bo.Visoko kakovostnih in trpežnih materialov, zagotavljajo dolgotrajno uporabo.

Specifikacije:

Tkanina: poliestrskih vlaken

Velikost: približno 32*16*4 cm/12.60*6.30*1.57 v

Barva: bela, roza, modra, siva

Pakiranje velikost: približno 25*30CM/9.84*11.81 v

Seznam Vsebine:

1*krpo kritje

Oznake: nepremočljiva šotor baby, skirted plenic pokrov, dipers spreminjanje tabela, bottl vode, hostel, huggies baby razvaja, adventni koledar funko, plenic za enkratno uporabo, baby plenic tabela, nepremočljiva game pad baby mat

Starostni Razpon 7-12y
1 Pokrov Dihanje Spreminjanje Tabela
Padec ladijskega prometa Podpora
Vrsta spreminjanje pad
Poreklo CN(Izvora)
Spol Unisex
Type2 list za otroka
Material Poliestrskih Vlaken

Napiši mnenje

Baby Nappy Spreminjanje Pad poliestrskih vlaken Ekoloških Plenic previjalna Miza Nepremočljiva Vzmetnice Posteljo Stanja Začetne Spremembe Mat Pokrov

Baby Nappy Spreminjanje Pad poliestrskih vlaken Ekoloških Plenic previjalna Miza Nepremočljiva Vzmetnice Posteljo Stanja Začetne Spremembe Mat Pokrov

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi