Original Za Huawei Honor 10 lite LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za čast 10 lite Lcd HRY-LX1 HRY-LX2 HRY-L21

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€26.81

€33.93

-20 %

Delež v socialnih medijih

Original Za Huawei Honor 10 lite LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za čast 10 lite Lcd HRY-LX1 HRY-LX2 HRY-L21 Značilnosti : 1. Barva: Črna 2. Izdelek: Brand New kot Originalne kakovosti. 3. Pošiljke: Hitra dostava, dostava v 1-3 dni 4. Nadzor kakovosti: Vsi so preizkušeni, pred dobavo 5. Združljiv Znamka : Za HUAWEI Honor 10 Lite zamenjava Paketu:

1 x Zbora Za Huawei P10 Lite

1 x Brezplačno Orodje

Navodila za Namestitev:

1)flex kabel je zelo občutljiva in se hitro poškodujejo.Ravnati skrbno.

2)Posebnega orodja in spretnosti, ki so potrebne za zamenjavo te dele.

3)Prosimo, poskusite ročaj popravilo ali zamenjavo delo v suhem in prah brezplačno okolje brez neposredne sončne svetlobe.

4)namestitev mora biti ta postavka opravi ustrezno usposobljena oseba.

Dostavo:

Ladja Iz Kitajske (7~35 delovnih dni, da na Svetu)

Politika vračanja

Prosimo, potrdite, se element, ki je točno tisto, ki jo potrebujejo.Če kupec kupil napačen element, ni treba element, ni mogoče namestiti element, ali kateri koli drugi kupci povzroča vrne, kupec morali plačati za povratni prevoz in 15% plačila za prodajalca polnjenje(Primer: ladijski promet pristojbina, Obnavljanje pristojbina, Manipulativni stroški in tako naprej.

Garancija:

Ponujamo 30-dnevno garancijo na vsako stvar, ki jo prodajamo.

Popust:

Spodbujamo debelo naročila, boste zaslužili velik popust, če potrebujejo velike količine.

Več kupite, več popusta vam bo dobil.

Za celotno prodajo, se najprej obrnite na nas za poseben popust.

Naša zgodba:

Ustanovljeno leta 2014, smo Podjetje, poslovni Prodaje.Skladišče se nahaja na Kitajskem , Shenzhen, mesto ob HongKong.

smo se v glavnem ukvarja z raziskavami in razvojem, nabavo, proizvodnjo in prodajo mobilnih telefonov, tabličnih in prenosnih dodatki.Mi služijo posameznikom, serviserji, distributerjev in trgovcev na debelo.Naši izdelki so na voljo v široko paleto izdelkov in imajo svoje strokovno testiranje institucij. , da uporabnikom zagotavljajo brezskrbnost izdelkov.

Naš Cilj: Smo bili vedno zagotavlja "Kakovosti prvič, Stranka najprej" da uporabnikom zagotavljajo zadovoljivo storitve in uporabne izdelke in storitve, in moramo zagotoviti hitro in celovito storitev.

Prihodnost: Imamo veliko edinstvenih izdelkov in dober razvoj platforme in bogate izkušnje, ki nam omogoča prepričani v poslovnem področju elektronike in ugotovi, dober ugled.To je naša poslovna filozofija in pričakovanj izboljšati samega sebe, pomagati našim strankam izboljšati njihovo konkurenčnost, doseči win-win sodelovanje in rastejo skupaj.

Povratne informacije:

Pred odhodom nas nevtralne ali negativne povratne informacije, nam pišite in nam poskrbel za vsa vprašanja, boste morda.Skrbimo za vsak problem, ki je prinesel v naše pozornosti in smo odgovorili na vsako sporočilo, ki je poslano na nas.Če ne bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur.Prosim, pišite znova.

Oznake: prikaz čast 20 pogled, čast 10 lite zaslona in se dotaknite možnosti, čast lx1, primeru hry lx1, za čast 10 lite zaslon, okvir huawei p30 pro, ohišje za honor10 lite, dodaten zaslon, ohišje za honor10i, prikaz p30 pro

Velikost 6.21 Inch
Zaslon > 3"
Poreklo CN(Izvora)
Dostava V roku 24 ur
Material IPS
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Postavka Original LCD Za Huawei Honor 10 lite Lcd-Zaslon
Nadzor Kakovosti Vsi so testirani pred dostavo
Združljiv Blagovne Znamke Za Huawei Honor 10 Lite LCD-Zaslon
Postavka Stanje Nova
LCD Kit Da,
Certificiranje NOBEN
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni zaslon multi-touch
Ločljivost Zaslona 2160*1080
Številka Modela Za Huawei Honor 10 Lite
Uporaba 1 Za Čast 10 lite Zaslon na Dotik
Uporaba 2 Za Huawei Honor 10 Mladih Zaslon Na Dotik
Superiornost 100% Brez Mrtvih Pikslov

Napiši mnenje

Original Za Huawei Honor 10 lite LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za čast 10 lite Lcd HRY-LX1 HRY-LX2 HRY-L21

Original Za Huawei Honor 10 lite LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za čast 10 lite Lcd HRY-LX1 HRY-LX2 HRY-L21

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi