Železnica Plesni Kombinacija Nastavite DIY Kristalno Epoksi Val Peko Ročno Ogledalo Smolo Oblak Silikonski Kalup

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€7.07

€14.14

-50 %

Delež v socialnih medijih

Značilnosti:

*1. Nepravilna silikonske smole plesni je čudovita izbira za ustvarjanje edinstvene DIY coasters, skledo preproge, obeski, dekoracije, itd.Izbirate lahko med 4 velikostih, da izpolnjujejo različne konstrukcijske zahteve.Vse mere so dovolj, da dodate različne dekoracije in polnila, kot so kristal, kamen, bleščice, suho cvetje, bleščicami ali vse elemente, ki vam je všeč, pusti veliko prostora za svobodno ustvarjanje!

*2. Debel in vzdržljiv: iz visoko kakovostnega silikona, ti epoksi smolo plesni so prilagodljive, debel, trganje, enostaven za preoblikovanje in zbledi, stroj, lepo in trpežno za večkratno uporabo, in lahko vam zagotovimo dolgoročno storitev!Opomba: To ne more biti postavljen v neposredni sončni svetlobi pridobiti boljšo zaščito in podaljša življenjsko dobo!

*3. Močno združljivost in odlično teksturo: ulivanje smolo plesen je združljiv z večino ročno izdelana gradiva, kot so smole, epoksidne smole, alkohol, črnila, milo, polimera gline, voska, mavca, itd.Na sprednji strani je tako sijoče in odseva svetlobo, ki lahko učinkovito zmanjšanje nadležnih napak; na zadnji strani je mat in non-slip.

*4. Enostavno razstaviti in očistiti: samo twist elastični smolo železnica plesni push smolo deli obrniti trdno v celoti.Lahko enostavno sperite z nekaj topli milnici, nato pa uporabite suho krpo, da odstranite vse preostale vode.

Specifikacije:

Velikost: 13*13*1cm, 12.8*10*1 cm, 13*11*1 cm, 13*10*1cm

Teža: 43 g, 34 g, 41 g, 35 g, 160 g/set

Material: Plastika/Smole

Pakiranje specifikacija: nabor OPP

Package materiala seznam:

Plesni * 4

Opombe:

1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Oznake: diy uv epoksi smolo, odstranljiva plesni pladenj, železnica pijačo, smole bat plesni, pokal mat, kupola silikonsko plesni, veliko peko mat, epoksi smolo epoksi, mat silicij, epoxyd smolo plesni

Oblika Nepravilna
Številka Modela DIY Plesni
Funkcija Na zalogi
Slog Sodobno
Plastika Tip PP
Tabela Okraski In Pribor Tip Preproge & Blazine
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični

Napiši mnenje

Železnica Plesni Kombinacija Nastavite DIY Kristalno Epoksi Val Peko Ročno Ogledalo Smolo Oblak Silikonski Kalup

Železnica Plesni Kombinacija Nastavite DIY Kristalno Epoksi Val Peko Ročno Ogledalo Smolo Oblak Silikonski Kalup

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi