TWS Brezžična tehnologija Bluetooth 5.1 Slušalke 10000mAh Polnjenje Box Brezžične Slušalke HiFi 9D Stereo Šport Nepremočljiva Čepkov Slušalke

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€18.75

€23.44

-20 %

Delež v socialnih medijih

Slide-up Design Pokrov

Polnjenje primeru sprejme nadgrajeno slide-up design, samo preprosto potisnite pokrov navzgor, da vzemite ven čepkov.

Okrepljeno Hi-Fi Stereo Zvok Kakovosti

Brezžične slušalke vam je najbolj realistična,jasen zvok in močan bas delovanje,zaradi česar se počutite, kot če ste bili na idol koncert mesto.tudi v kombinaciji CVC 8.0 zmanjšanje hrupa funkcionalnost,boste doživeli povsem nov svet jasno telefonske klice.

Ekskluzivne Kakovosti Zvoka

Sprejme najbolj napredno Bluetooth 5.1 tehnologija,mobilna šport čepkov dostaviti stabilen prenos signalov in neverjetno kakovost zvoka s kristalno čiste visoke tone.Uživajte svoje glasbe povsod, tudi v glasno okolje.

10000mAh Moči Banke

Polnjenje primeru z vgrajenim 10000mAh baterijo lahko napolnite čepkov približno 50-krat,daje do 210 ur neprekinjeno glasbe časa.Uporablja se lahko tudi kot moč banke v sili.

Modna LCD Za Prenosni Polnilec

Smart digitalni zaslon prikazuje odstotek preostale moči v digitalni obliki,in je skrit dokler se ne aktivira.Ustreza za skoraj vse USB-pogon naprav.

Smart Touch Kontrole

Uporabite slušalka za nadzor glasbe,klicev,aktivirajte glasovno pomočniki,ali celo za vklop/izklop.

Bluetooth 5.1

V TWS Čepkov prihaja s strokovno bluetooth 5.1 čip, ki je zgrajen z visoko ločljivostjo dekoder in SBC audio coding tehnologijo,ki vam ponuja najhitrejši in najbolj stabilno hitrost prenosa.

En Korak Odrezanje Tehnologije

Ni potrebe, da pritisnete katero koli tipko, da aktivirate brezžične slušalke.V tws bluetooth čepkov lahko samodejno vklopi in seznanjena, ko ga je vzel iz polnjenja polje,morate le, da izberete v napravi, če želite vzpostaviti povezavo Bluetooth ob prvi uporabi.

Auto Seznanjanje Bluetooth Slušalke

Brezžični čepkov so opremljena z enim korakom odrezanje tehnologije, ki jim omogočajo enostavno in hitro povezavo,se samodejno vklopi in se poveže z vašim telefonom, ko se odstrani iz polnjenje primeru.

Bolj Priročno za Prevoz z Vami

4.72*2.36*1.18 palčni,mala in elegantno obliko, da se polnjenje primeru diapozitive truda v žep ali torbo.Prihranite več prostora za vaše packback ko potovanja ali na poti.

IPX8 Nepremočljiva Čepkov

Zahvaljujoč IPX8 varstvo voda,res brezžične slušalke so odporni na znoj, vodo in dež.Kot nalašč za tek,tek,pohodništvo,joga,vaje,fitnes,potovanja in podobno.

Varno in Univerzalni Baterijski Paket Združljivosti

Več zaščitena tehnologija zagotavlja Pregreje zaščite,Nad-trenutna zaščita,Nad napetostjo,in kratkostična zaščita.Zagotoviti varno polnjenje vaših naprav.

Brezskrbno se vkrcate

Parametri izpolnjevanje nacionalnih standardov.

Delež Način

Najbolj najsrečnejši trenutek, da se delež vse, kar si želite s svojim ljubimec.

Več Napravo Povezave

Združljivo z iPhone, Android mobilni telefon, iPad in drugih naprav, ki omogočajo Bluetooth.Ni problem, da se povežete z vašo IOS/ANDROID/TABLIČNI/PC prek vmesnika bluetooth.

Izdelkov Prikaži

Varno Prileganje

Ergonomska mini v uho design s 3 velikosti silikonski eartips (S, M, L) zagotoviti varno, udobno prilegajo za vsako uho.

Velikost Izdelka

4.72*2.36*1.18 palčni

Kaj Boste Dobili

Bluetooth slušalke*2pcs Eartip *3 velikosti angleški priročnik*1pcs

Oznake: trgovina brezžične slušalke, ks bluetooth čepkov, lz hifi, sl tws čepkov, bluetooth receiv, bluetooth headphon, earphon, programer alexa, ios čepkov, anker soundcor

Priključki Tip C
Vrsta Magneta Drugo
Funkcija Šport
Značilnosti Google Pomočnik Podporo
Nadzor Gumb Da,
Blagovna Znamka vitog
Sporočilo Brezžično omrežje
Earcups Tip Semi-open
Nadzor Glasnosti Da,
Slušalke Blazine Materiala Drugo
Bluetooth Različice 5.1
Z Mikrofonom Da,
Poreklo CN(Izvora)
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Certificiranje CE
Način Polnjenja Polnjenje primeru
Brezžično Da,
Brezžična Vrsta Bluetooth
Nepremočljiva Da,
Podpora APP No
Zbornik sbc
Package Seznama Zamenljive Podloge Za Set
Tip Vtiča Vrstica Vrsta
Slog Za V Uho
Občutljivost 120dB
Vokalizmu Načelo Dinamično
Obseg Impedanca od 33 do 100 Ω
Številka Modela 2 v 1 Bluetooth Slušalke
Odpornost 32Ω
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Gonilnik Za Premer 6 mm
Število Voznikov 2

Napiši mnenje

TWS Brezžična tehnologija Bluetooth 5.1 Slušalke 10000mAh Polnjenje Box Brezžične Slušalke HiFi 9D Stereo Šport Nepremočljiva Čepkov Slušalke

TWS Brezžična tehnologija Bluetooth 5.1 Slušalke 10000mAh Polnjenje Box Brezžične Slušalke HiFi 9D Stereo Šport Nepremočljiva Čepkov Slušalke

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi