Nož Ostra Whetstone Brusilni Kamni brušenje kamna Sistem, vodni kamen, honanje kuhinja Orodje 2-V-1

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€19.34

€25.13

-23 %

Delež v socialnih medijih

DOBRODOŠLI V NAŠI TRGOVINI!

Značilnosti:

*1. Super moč: popolno orodje za brušenje komplet z dvojno stranicami (1000/6000) visoke kakovosti, peščenjak, bambusa znanja, ki se uporablja za odpravljanje nastavljalnik kamna.

*2. Več uporablja: Naš strokovni naziv ostra dragih kamnov, so zelo trpežne.Ta beli korund brusilni kamen lahko izostri vse rezilo, ali je kuhinjski nož set, kuhar nož, nož steak, sotok nož, ostra, nostalgičen nož, škarje, vodilo nož, lovski nož, ga lahko spremenite oster.

*3. Varnost: zavedamo se pomena varnosti pri poslovanju s ostrenje orodij.Ko jo kupite, je bambusa, ki je osnova za določitev kamna v non-slip bambusa znanja.Ta naprava bo zagotovila, da kamen, ki je določen v enem položaju.Nož-edge ostrenje kota vodnik vam omogoča, da ohrani pravim kotom in varno uporabljajo dosledno tlak, medtem ko brušenje rezila.

*4. Enostaven za uporabo: Naše whetstone set je zelo prijazen za uporabo in enostaven za montažo.V whetstone je oster z vodo, tako da ni potrebe po dragih mletje/drobljenje olje, brez ostanka, in ga je mogoče enostavno čistiti z vodo.

*5. Visoka kakovost: ni vse brusilni kamni so isti.Uporabljamo uvožene in izvirajo visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo odlično zmogljivost rezanja.Ni udobje v kakovosti!Ne obstati bedastoča z poceni avanture.S to preprosto in neprimerljivo kuhinja orodje, je kot nalašč za darilo, ali je doma mama ali strokovno, ali kot darilo za prijatelje in družino.

Tehnični Podatki:

izdelek material: beli korund

teža izdelka: 1000g

velikost: 23*12*5 cm (Whetstone)

Package materiala seznam:

Whetstone (1000/6000) * 1

Silikonski non-slip spodaj * 1

Bambus znanja * 1

Utrjevalec * 1

Opombe:

1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Oznake: diy honanje vodnik, imetnik emery kamna, hezhen nož, knive, whetston, električni vroč nož, svetovni whetstone nož ostra, diamantni nož izostri, kuhar slicer, steklo, kamen ostrenje

Številka Modela JJ2024345
Vrsta Pokrov
Funkcija Okolju Prijazno

Napiši mnenje

Nož Ostra Whetstone Brusilni Kamni brušenje kamna Sistem, vodni kamen, honanje kuhinja Orodje 2-V-1

Nož Ostra Whetstone Brusilni Kamni brušenje kamna Sistem, vodni kamen, honanje kuhinja Orodje 2-V-1

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi