Kingston 4GB (2pcsX2GB) 800 mhz SODIMM DDR2 Laptop Memory 4G 800 MHZ Zvezek Modul RAM SODIMM

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Zgoraj izdelka (blagovne znamke, parameter) www.asistemi.si samodejno ustvari, občasno lahko narobe, prosimo, preberite uradni podatkov v računalnik končni test prevladujejo!

Foto (videz, barva, poreklo, serijska številka) samo za referenco, naključno dostavo, če vse spremembe, prosimo, prevladujejo v naravi!Posebne zahteve za izdelek, se obrnite na mene in nato nakup!

Na "Delovno temperaturo", je dejansko uspešnost se spremeni z drugačno okolje iz posamezne naprave.

(delovni 100% Brezplačna Dostava)

izdelek parametri so samo za referenco, konfiguracija računalnika ali nastavitev, ki je drugačen, se lahko spremeni, končni računalnik test je končno!

Ruski kupci, prijatelji, zaradi ruske poštnih politike prilagoditev, prejemnik ime, da izpolnite polno ime za normalno pick, prosimo, da izpolnite polno ime v angleščini, hvala vam!

Kakovost

- Vsak predmet, ki so bili testirani in so kritično pred odpremo opraviti ,moramo zgraditi več testiranje postaje posebej za CPU ,prosimo, da kupite z brezskrbno .

- Prosimo, poskrbite, da dobite ventilatorja in CPU, je dobro, ne bo povzročilo CPU temperatura previsoka.Hvala

- Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

- Spodaj je testiranje planform, ki jih uporabljamo.

Plačilo

1. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo.

2. Kupcu so odgovorni za vse davke in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev.

Dostava

- Smo se ponavadi uporablja Kitajska Post Air Mail(dostava brezplačna).Prosimo, kontaktirajte z nami, če želite uporabljati drugih kurirja, kot so DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS.Boste plačali dodatnih stroškov.Vam bomo številko za sledenje po poslana.

- Smo samo ladjo, da BI sedežu.Zato prosimo, da se zagotovi vaš naslov, da BI se pravilno in veljavno.Prosimo, poskrbite, da pusti pravo telefonsko številko, ko polni vaš kupec informacije.

- Smo ladje, paket 2 delovni dan, ko prejmemo plačila potrdijo.

-.Preverite lahko, blago, če je to v tranzitu skozi sledenje ŠT .

Povratne informacije

- Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

- Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.

Vrne

- Vrne sprejet.Element, ki mora biti v prvotnem stanju.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v prvotno stanje.

Oznake: memoria ram, 8gb ddr4 sodimm, igra prenosni računalnik, beležnica, memoris ram ddr3 8 gb, dropbox življenjsko dobo, sodimm, ddr4 ram, 8 gb ram ddr4, 2x 4gb ram

Uporaba Prenosni računalnik
Vrsta DDR2
Hlajenje Fin No
Garancija Čas Doživljenska Garancija
Funkcija NON-ECC
Pomnilnik Napetost 1.8 V,
Paket No
Postavka Stanje uporabljajo
Pomnilnik Frekvenca 800 MHz
Številka Modela DDR2 2GB 800MHZ
Kombinacija Obliki 2x Dual-channel
Frekvenca 800 MHz

Napiši mnenje

Kingston 4GB (2pcsX2GB) 800 mhz SODIMM DDR2 Laptop Memory 4G 800 MHZ Zvezek Modul RAM SODIMM

Kingston 4GB (2pcsX2GB) 800 mhz SODIMM DDR2 Laptop Memory 4G 800 MHZ Zvezek Modul RAM SODIMM

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi