1 kos AC 110V-220V Časovnik Stikalo Vtičnica 10A 30/60/120 Min Črpalka Odštevalnik Časa Stikalo Odštevalnik Vtičnico AU Plug

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€5.61

€9.06

-38 %

Delež v socialnih medijih

AC 110V-220V Časovnik Stikalo Vtičnica 10A 30/60/120 Min Črpalka Odštevalnik Odštevalnik Časa Stikalo za Nadzor Vtičnico AU Plug

Opis:

Odštevalnik stikalo je sprejel kakovosti plastične lupine in visoko prevodnost bakra v notranjosti materiala, dobre rezultate, čvrst in vzdržljiv.Primerna za ventilator, bojler, črpalke, usmerjevalnik, fish tank, svetilke in druge električne naprave in tako naprej.

Značilnosti: je Sprejel kakovosti ognju odporne plastike za lupini in visoko prevodnost bakra za notranje materiala.Natančnost, dobre izdelave in trajno uporabo.AU plug in univerzalno vtičnico, nazivna napetost 220V.Časovnik stikalo lahko električni aparati, ki delajo nastavitev časa in ustavi samodejno.Humanized 90° vrtljiva zasnova, nič več skrbi o vtičnico bil nedosegljivi .Časovni razpon je mogoče pod nadzorom gumb stikala, je zelo enostaven za nastaviti.Normalno odprt, odštevalnik časa, power off, se lahko nastavi.Primerna za ventilator, bojler, črpalke, usmerjevalnik, fish tank, svetilke in druge električne naprave in tako naprej.

Specifikacije:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Shell Material: Plastika

Notranji Material: Visoko Prevodnost Bakra

Shell Barve: kot slika

Nazivna Napetost: AC 110V-220V 50HZ

Vrsta vtiča: AU Vtič (brezplačno adapter bodo poslali glede na državo)

Vtičnica Tipa: Univerzalno Vtičnico

Izhodna Moč: 2000W

Min.Časovni Razpon: 0min

. Časovni Obseg: 30 min, 60moj, 120min (Neobvezno)

. Tok: 10A

Velikost: Cca. 12,5 x 6.2 x 2.8 cm / 4.9 x 2,4 x 1.1 palčni

Package Teža: 115g

Paket Je Vključeno:

1Pc x Časovnik Stikalo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.asistemi.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: zajema redmi 9a mehko, po meri risanke okvir, zajema redmi 9c halo, ulivali medenina obesek, primeru srce iphone xs, daybed kotiček sunrooms, fegurine dragon ball, po meri pokemon kart, zajema redmi 9 izone

Certificiranje NOBEN
Ozemljitev Non-Ozemljitev
Oblika Pravokotne
Uporaba Gospodinjstva / Splošne Namene
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Odštevalnik Časa Stikalo
STANDARD AU Plug
Nazivni Tok 110V-220V
Blagovna Znamka VBESTLIFE
Vrsta Časovnik Stikalo

Napiši mnenje

1 kos AC 110V-220V Časovnik Stikalo Vtičnica 10A 30/60/120 Min Črpalka Odštevalnik Časa Stikalo Odštevalnik Vtičnico AU Plug

1 kos AC 110V-220V Časovnik Stikalo Vtičnica 10A 30/60/120 Min Črpalka Odštevalnik Časa Stikalo Odštevalnik Vtičnico AU Plug

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi