3Pcs/Set 3" Tehnične Zunaj Čeljusti Self Centriranje Chuck K11-80 80 mm Orodje, Stružnica

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€11.34

€17.17

-33 %

Delež v socialnih medijih

{infomodule}

Nasveti pred nakupom: številke na sliko izdelka, ki so uporabljeni za tovarniške proizvodnje znamke, in število izdelkov, ki jih prejme vsak kupec ne sme biti enako, kot je prikazano sliko.

Ime :Self centriranje chuck

Model :K11 80

Specifikacije :

-Reverzibilna čeljusti set vključeni

-Počitnicami je 55 mm

-Širina = 12 mm

-Reža Širina = 7mm

-Barva :srebrna

Značilnosti :

-Tip : Horizontalna & Navpično

-Tehnične

-Praktično

Paket Je Vključeno :

3XJaws Self Centriranje chuck

Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: ego stružnica orodja, k01 63, za stružnica, gripper strani, spindl, vaja čeljusti, magnetne vpenjalne čeljusti, cnc konjička, kovin stružnice orodja, les stružnica vpenjalne glave

Število Čeljusti 3
Moč priročnik
Številka Modela Self centriranje chuck

Napiši mnenje

3Pcs/Set 3

3Pcs/Set 3" Tehnične Zunaj Čeljusti Self Centriranje Chuck K11-80 80 mm Orodje, Stružnica

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi