DC napajalna Vtičnica 5.5x2.1 mm DC Napajalni Kabel 1 Ženskih in 8 Moških Način Plug Splitter Ac Priključek 12V za Varnost CCTV Kamere

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€5.08

€7.26

-30 %

Delež v socialnih medijih

1.100% popolnoma nova in visoke kakovosti. 2.1 Za DC Ženski 8 Moške Moči Razdelilno Kabelsko 3.Plug Premer: 5,5 mm, zunanji, notranji 2.1 mm 4.Enostaven in stroškovno učinkovit način, da moč up 5.8 kamere z 1 napajalnik 6.To Za ENOSMERNO Napajanje Y Kabel Podaljšek razpok 1 moč signala v 8 in je uporabna za napajanje več kamere iz ene centralne adapter. 7.dolžina :15inch 8.8 Kanal Napajalni Kabel Razdelilnik Za Secuirty

1pcs x DC 1 Ženskih in 8 Moških Priključite Napajalni Kabel Razdelilnik za CCTV Kamere

Bomo pošlje blago v roku 3 delovnih dni po plačilu je preverjanje s www.asistemi.si.

Trenutno skoraj vse izdelke v naši trgovini so brezplačna dostava.Postavke, ki pod 2 KG odpremljeno, ki jih na Kitajskem Post Letalom kot privzete..Za DVR in varnostnega sistema, podpiramo različne logistične poti do različnih državah.Prosimo, preverite podrobnosti opis izdelka na strani.

Sledenje, Št.bo zagotovljena v roku 2 delovnih dni po odpošiljanju.

Kupcu so odgovorni za Dodatno COD dajatve, DDV, Posredništvo Takse, Uvozne Dajatve, ali Custom, Pristojbin in Davkov.Prosimo, Preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Kupcu so odgovorni za Razširitev Območja z Doplačilom, če je naslov daljavo.

Trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Včasih pa je močno odvisna na ladijski promet, kurirska in lokalnih običajev.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.

Garancija:

Vse trgovsko blago, ki smo prodali so v dobri kvaliteti in v skladu s strogimi pregled, preden se pošiljajo ven.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti.

Mi jamči, da je ta izdelek pred napak v izdelavi in materialu za obdobje 3 leta od izvirnega datuma nakupa.

Vse enote, ki dokazuje z napako v garancijskem potrjevanje obdobju, bomo odpravili brezplačno za dele ali zamenjati.Končni uporabnik je odgovoren za vse tovorni stroškov, ki nastanejo za pošiljanje izdelkov v naš servisni center.Garancija ne pokriva kakršne koli naključno, nenamerno ali posledično škodo, ki izhajajo iz uporabe.Vse stroške, povezane z vgradnjo ali odstranitev tega izdelka, ki jih trgovec ali druga oseba ali kakršnih koli drugih stroškov, povezanih z njihovo uporabo, ki so odgovorni za končnega uporabnika.Ta garancija velja za prvotnega kupca izdelek samo in niso prenosljivi na katerikoli tretji osebi.

Vrnitev:

Postavka bi se lahko vrnil za vračilo ali zamenjavo v roku 30 dni od datuma, ki ste ga prejeli.Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, v originalni embalaži in vključujejo vsi dodatki.Izvirni stroški dostave so ne vrača.

Pred pošiljanjem nazaj se vrnete elemente, prosim stik z nami za Vrnitev Blaga Dovoljenja (RMA).Vse izdelke vrne prodajalcu brez RMA neveljavne, in mi bo poslal nazaj kupcu na njegov/njen račun.Naročnik bi moral biti odgovoren za vse stroške vrnitve in reshipping.

Vrne številko za sledenje bodo v pomoč, da ta proces.

Naša tehnična podpora se bo ukvarjal z popravljene izdelke po prejemu vrnete parceli.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli izdelek ali storitev vprašanja

Prosimo, pišite nam prek www.asistemi.si centra za sporočila .Prosimo, pišite nam prek vašega bided predmet ali predmet, številko Ali številko naročila, tako da bomo lahko odgovori takoj.

Zahvaljujemo se vam za poslovanje močno.Če ste satisfacted z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas Pozitivne povratne informacije in 5 Zvezdic rating.Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvoj naše poslovanje in boljšim.

Če niste zadovoljni s katerim koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate preko www.asistemi.si center za sporočila pred odhodom negativne povratne informacije.Naše storitve za stranke in tehnično podporo, se bomo potrudili, da vam ponudimo ustrezno rešitev.

Oznake: asus n53ta, tl866a 16 adapterji, priključek jack moški, poe delilnik gigabit 60 w, rcm stikalo, m4 zanko, mdp, dc vtič, priključek jack, priključek pv

Odobrena certifikat CE, FCC, ROHS
barve črna
Vrsta 1 do 8, Moč Razdelilno Kabelsko
Blagovna Znamka HKIXDISTE
12v priključek dc priključek
Velikost Priključka 5.5 mm x 2.1 mm
Številka Modela DC-PSC08
Država Izvora Shenzhen,Kitajska
Uporaba Osvetlitev

Napiši mnenje

DC napajalna Vtičnica 5.5x2.1 mm DC Napajalni Kabel 1 Ženskih in 8 Moških Način Plug Splitter Ac Priključek 12V za Varnost CCTV Kamere

DC napajalna Vtičnica 5.5x2.1 mm DC Napajalni Kabel 1 Ženskih in 8 Moških Način Plug Splitter Ac Priključek 12V za Varnost CCTV Kamere

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi