Digitalni Bluetooth Stereo Ojačevalnik Odbor AC 220V 12V 24V Subwoofer Dvojni Mikrofon Karaoke Ojačevalniki EU Plug

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€15.47

€24.17

-35 %

Delež v socialnih medijih

Digitalni Bluetooth Stereo Ojačevalnik Odbor AC 220V 12V 24V Subwoofer Dvojni Mikrofon Karaoke Ojačevalniki EU Plug 1. Podpora branje MP3 pesmi v TF kartico in U disk;2. Podpora samostojno prilagoditev visoki, bas in master volume;3, Delovna Napetost : AC 220V ali DC 12~24V;4, S AUX o vnosa, lahko priključen na računalnik, mobilni telefon ali CD;5, Digitalni ojačevalnik, maksimalna moč 400W, lahko pogon 4Ohm 100 netic zvočniki;6, Dvojni mikrofon vhod, nastavljiv odmeva; vgrajen Bluetooth Sprejemnik in FM radio .

Kako Povezati Bluetooth :Pritisnite na "MODE" tipko, da preklopite na napravo Bluetooth stanju, odprti mobilni telefon Bluetooth, poiščite naprave Bluetooth z mobilnim telefonom, iskanje izdelka in kliknite Bluetooth ime izdelka povezati.Ko je povezava je končana, lahko prejmete glasbo na mobilni telefon.

Opomba:Nekateri mobilni telefoni vas pozove, da vnesete PIX kodo.Lahko vnesete na "0000" v tem času (če telefon podpira enostavno seznanjanje funkcije, vam ni treba vnesti PIN)

Radio funkcija navodila:1. Odložite radio antena;2. Pritisnite gumb MODE, da preklopite na radio članice;3. Pritisnite gumb za predvajanje, da iskanje po celotnem kanalov in samodejno shranjevanje postaj;4, pritisnite tipko za prejšnjo ali naslednjo skladbo za preklop na naslednji ali naslednjo postajo

Opomba:radio učinek, ki ni popoln, predvsem za radio, prosimo, nakup strokovne radio.Vrsta vtiča:EU Plug,to velja tudi za Indonezija, Nemčiji, Franciji, Španiji, Italiji in tako naprej

Moč Napeljava Navodila (Prosimo, pozorno sledite navodilom, da se izognete nepotrebnim dae):

1. Panel DC12V/24V vmesnik se lahko priključi na DC 12V ali DC 24V, in trenutna poraba je več kot 3A (na voljo na baterije ali adapter);

2, plošča AC 100-240V vmesnik se lahko priključi na AC100V-240V AC moč z 8 besedo napajalni kabel (in ne, se Obrnite na vezje, po moči, tako kot za preprečitev električnega udara).

Opomba:

Zgoraj moči-na metode, ki se lahko priključi na kakršen koli način, in jih ni mogoče uporabljati hkrati.

Napeljava navodila:

1. Priključite subwoofer: priklop zvočnikov z okoli 100 mreže ali zvočnika s približno 100W:

2, Povezan z visoko: se lahko priključi na 30W visoko tonski zvočnik (lahko Je tudi končala) (Dodaj kondenzator, ko je visoko povezan)

3. Primerna za 8-12 palčni zvočniki.

Obvestilo:

Prosimo, da izklopite majhne master volume pred moč-na test.Potem povečanje obsega počasi po vklopu.Če je zvok, ki je s prekinitvami ali zvok je raspy in izkrivljeno v procesu povečanje glasnosti zvočnika in ojačevalec se ne ujema.Prosimo, uporabite majhno zvok ali spremenite paket.Govorec uporablja.

barva:črna

Material:plastika

velikost:165x80MM

Vsebina Paketa:

1 x AC 220V 12v 24v Digitalni Bluetooth Stereo Ojačevalnik Odbor

1 x Daljinski upravljalnik

1 x EU 220v napajalnik kabel

1 x DC Napajalni kabel

2 x kabel Zvočnikov

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: ojačevalnik bluethoot, kondenzatorski mikrofon mobilnega telefona, mic učitelj, 420w subwoofer ojačevalnik odbor, ojačevalnik bluetooth 230 v, ojačevalec zvočniki bluetooth 220v, močnostni ojačevalnik bluetooth 220v, b moški, kabel za fotoaparat canon usb, 230v subwoofer ojačevalnik odbor

Največja Moč Na Kanal 100W
Blagovna Znamka SODIAL
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN

Napiši mnenje

Digitalni Bluetooth Stereo Ojačevalnik Odbor AC 220V 12V 24V Subwoofer Dvojni Mikrofon Karaoke Ojačevalniki EU Plug

Digitalni Bluetooth Stereo Ojačevalnik Odbor AC 220V 12V 24V Subwoofer Dvojni Mikrofon Karaoke Ojačevalniki EU Plug

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi