5A LED Pogon Z Voltmeter Ampermeter DC-DC korak navzdol CC/CV Napetost Trenutnega zaslona Modul Z Lupino

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

5A LED Pogon Litijeva baterija, polnilnik z Voltmeter Ampermeter DCDC modul

Poudarki :

Vsebuje voltmeter, ampermeter, moči meter, vmesnik USB za polnjenje digitalnih izdelkov.

Opomba:

1.Ko uporabljate izdelek, modul vhodov in izhodov, da se izolirajo od tal.

2.USB izhodna napetost je v skladu z modulom, ni omejeno 5V izhod.Ko je polnjenje za digitalne opreme, poskrbite, da USB izhodna napetost 5V.

3.Nekateri kupci poročilo: "modul lahko ne nastavite izhodno napetost je vedno enake vhodne napetosti." Ko naletite na težavo, prosim, nasprotni smeri vrtenja "napetosti potenciometra" 10 krogov ali več, nato pa uporabite modul lahko nastavite izhodno napetost.Ker je tovarniško privzete izhodna napetost o 20V.

Specifikacije

1.Vhodna napetost razpon:5-36VDC

2.Izhodna napetost območje:1.25-nastavljiv 32VDC

3.Izhodni tok: 0-5A

4.Izhodna moč: 75-vatne žarnice

5.Visok izkoristek do 96%

6.Vgrajen toplotni izklop funkcije

7.Zgrajena v sedanjih mejnih funkcija

8.Zgrajena v izhod kratek funkcijo za zaščito

9.Vnos obratno polariteto varstva: Brez (če je potrebno, visoko zmogljivimi diode v serije z močjo).

10.L x W x H =68.2×38.8 x 15 mm

11.Teža: 39g

Uporaba

1.Uporabo kot korak navzdol module s prevelik tok zaščita

Uporaba:

(1) Nastavite desno tipko, tako da je "OUT" LED osvetljeni, Digitalni merilnik prikazuje vrednost izhodne napetosti ,nastavite "napetosti potenciometra", tako da je izhodna napetost doseže vrednost, ki jo želite.

(2) Prilagodite desno tipko, tako da Digitalni merilnik prikazuje vrednost izhodnega toka;Žice že izhodno vtičnico, nato nastavite "trenutno potenciometer", tako da je izhodni tok doseže vnaprej določeno prevelik tok varstvo vrednost. (Na primer, Digitalni merilnik prikaže trenutne vrednosti 4A, potem lahko uporabite modul za največ tok 4A)

(3) Priključen na obremenitve.

2.Uporabo kot polnilnik baterije

Uporaba:

(1) prepričajte se, morate napolniti baterijo float napetost in polnilni tok; (če litij-parametri 3,7 V/2200mAh, nato plavajo napetost je 4,2 V, maksimalni polnilni tok 1C, tj 2200mA)

(2)Pod št-obremenitvah, prilagodite "Napetosti potenciometra", tako da je izhodna napetost doseže float napetost; (če je za 3,7 V polnilna litijeva baterija, je izhodna napetost se lahko prilagodi na 4,2 V)

(3)Nastavite desno tipko, tako da Digitalni merilnik prikazuje vrednost izhodnega toka;Žice že izhodno vtičnico, nato nastavite "trenutno potenciometer", tako da je izhodni tok doseže vnaprej določeno Polnjenje trenutna vrednost.

(4)Polnjenje obrnite lučka trenutnega tovarniško privzete je 0,1-krat polnilni tok; (Baterije med polnjenjem trenutno je postopoma zmanjša, če obtožbe trenutna nastavitev je 1A, potem ko trenutnih dajatev je manj kot 0,1 A, modra osvetlitev izklopi, zelena lučka sveti, kar pomeni, da je baterija popolnoma napolnjena)

(5)priključen na baterije.

(1,2,3,4 korake: Izhod je izpraznjeno, ne priključujte)

3.Uporabo kot konstantnim tokom LED gonilnik modul

Uporaba:

(1)Nastavite "napetosti potenciometra", tako da je izhodna napetost doseže vrednost, ki jo želite.

(2)Prilagodite desno tipko, tako da Digitalni merilnik prikazuje vrednost izhodnega toka;Žice že izhodno vtičnico, nato nastavite "trenutno potenciometer", tako da je izhodni tok doseže vnaprej določeno LED obratnih.

(3)Priključite LED, delo.

(1,2 korake: Izhod je izpraznjeno, ne povežite LED)

Voltmeter in ampermeter kalibracije:

Modul z ročno kalibracijo funkcijo lahko pravilen prikaz natančnosti napetosti in toka, če mislite, da trenutne napetosti in toka natančnost, da izpolnjujejo zahteve, ne opravljajo naslednje posle.

(1) Izhodna napetost kalibracijo koraki

Korak 1, prilagodite desno tipko, tako da je "OUT" LED osvetljeni, Digitalni merilnik prikazuje vrednost izhodne napetosti; Pritisnite desno tipko za več kot 2 sekundi, sprostitev, Digitalni merilnik in "OUT" LED utripa sinhronizacijo tako, da vnesete izhodna napetost režimu kalibriranja.

Korak 2, pritisnite desni gumb (normalni hitrosti), vrednost napetosti je sešteva enoto, Pritisnite levi gumb, minus enota; Zaradi enota je manj kot 0,1 V, minimalna napetost prikaz na 0,1 V, tako da boste morali nenehno pritisnite 1-5 krat za prikaz voltmeter spremembe za 0,1 V, kolikokrat voltmeter spremembe za 0,1 V, s pritiskom na tipko, glede na trenutni prikaz napetosti, višja je napetost, manjše je število pritisnite.

Korak 3, pritisnite desno tipko za več kot 2 sekundi, za sprostitev, za izhod izhodna napetost režimu kalibriranja.Vse parametre nastavite tako, da samodejno moč navzdol, da shranite.

(2) Vhodna napetost kalibracijo koraki

Korak 1, prilagodite desno tipko, tako da "V" LED osvetljeni, Digitalni merilnik prikazuje vrednost vhodne napetosti; pritisnite desno tipko za več kot 2 sekundi, sprostitev, Digitalni merilnik in "V" LED utripa sinhronizacijo tako, da vnesete vhodna napetost režimu kalibriranja.

Koraka 2 in 3, v skladu z izhodno napetost kalibracije.

(3)Izhodni tok kalibracijo koraki

Korak 1, prilagodite desno tipko, tako da Digitalni merilnik prikazuje vrednost izhodnega Toka.Pritisnite desno tipko za več kot 2 sekundi, sprostitev, Digitalni merilnik utripa sinhronizacijo tako, da vnesete izhodni tok režimu kalibriranja.

2. korak,ki je Povezan z bremenom, ampermeter zaporedno, prilagodite desno in levo, če želite spremeniti prikaz digitalnih meter, tako da je skladen z ampermeter zaslonu .

Oznake: laboratorij vir, 80v regulator napetosti, 90v buck, mdp, mchine, ac dc napajalni usmernik, 48v dc regulator napetosti, dpx, tpa3116d2 2x120, i7959

Številka Modela Litijeva Baterija, Polnilnik Modul
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Izhodna Vrsta DC
Izhodna Moč 1 - 50 W

Napiši mnenje

5A LED Pogon Z Voltmeter Ampermeter DC-DC korak navzdol CC/CV Napetost Trenutnega zaslona Modul Z Lupino

5A LED Pogon Z Voltmeter Ampermeter DC-DC korak navzdol CC/CV Napetost Trenutnega zaslona Modul Z Lupino

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi