Sesalnik za Prah, Umazanija Odstranjevalec Univerzalno Pritrditev Vmesnika Orodje za Zrak Zračnike Tipkovnice Predali Rastline Prahu Čiščenje

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€3.18

€6.11

-47 %

Delež v socialnih medijih

Čistejše lahko pritrjena na različnih sesalniki, kot je vaše gospodinjstvo ali avto sesalec in tako naprej.Modri del je snemljiv, da se prilagodijo z manjšimi ali večjimi cev.

Ima dolge in prožne cevi, ki deluje kot krtačo, da lahko pomete ali pregnali prahu in drugih majhnih delcev delcev, ki jih lahko uporabite za čiščenje vaših risanje, vogali, tudi vaše hišne ljubljenčke.

Samo priključite to, da vaš vakuumu in lahko očistite, kot je videti na TV, fleksibilne cevi, močna sesalna in dolgo velikost vse to lahko na vas naredili vtis globoko.

Mikro-velikost sesalne cevi je izdelan iz mehke, visoko kakovostne plastike.Visoko-kakovostna cev, ne bo zlahka zlomiti.To je vzdržljiv in zagotavlja, da cevi ne bo padel med uporabo.

Udobje in nadzor ročaj, Ergonomski ročaj, kompakten in lahek, uporabnik lahko enostavno odstranite prah v hiši.

Sesalnik prilogo, ki vas naredi bolj priročno, lahko očistite težko območje enostavno, brez premikanja stvari, čisto jasnejše in prihranilo veliko, ta prah, čistilo lahko na vas naredili vtis globoko in vas bo vesel za vaš nakup.Prah cleaner je priročno orodje, ki vam lahko pomaga veliko in vam prihrani veliko časa.Lahko uporabite sesalnik navezanost na čisto svoj kavč, predal, na polico, vaš avto in še bi hišne ljubljenčke.Priročen in enostaven.

Sesalnik prilogo, prah, čistilo, prah cleaner pro, prah odstranjevalec, močna sesalna, dolge in prožne cevi in strews , umazanijo čistilo, prah, umazanija, čopič, sesalnik dodatno, univerzalno pritrditev, doseči, da težko področju.

Kako Uporabljati:

1. Vtič v univerzalni adapter, ki je prišel z njim.

2. Priložite za vakuumsko pritrditev na vaš sesalnik.

3. Začeli čisto nič s prahom.

4. Odstrani prilogo in jo položi nazaj na polje.

Opozorila: izklopite Naprave Prvič: Pred uporabo se prepričajte, da jih odklopite in jih izklopite.

Ne Potopite v Vodo: voda lahko poškoduje in vakuumsko to je priloženo.

Barva: Črna

material: plastika

Velikost: Dolžina: 33 cm

Vsebina Paketa:

1 * sesalnik priključek

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: lg sesalnik cev, zbiralec praha cev, ročno vakuumsko, bean polje, oklepni dimni zbiralec praha, centralni sesalnik, auto robot čistilec, philips speedpro aqua max, zrak čist računalnik, za lase vent čistilec

Vrsta Sesalnik Deli
Vakuumski Del Vrsta Cevi
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Sesalnik Dodatki

Napiši mnenje

Sesalnik za Prah, Umazanija Odstranjevalec Univerzalno Pritrditev Vmesnika Orodje za Zrak Zračnike Tipkovnice Predali Rastline Prahu Čiščenje

Sesalnik za Prah, Umazanija Odstranjevalec Univerzalno Pritrditev Vmesnika Orodje za Zrak Zračnike Tipkovnice Predali Rastline Prahu Čiščenje

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi