Raspberry Pi 4 Zaslon 3.5 palčni Raspberry Pi 3, Zaslon na Dotik, 480*320 LCD Monitor za Raspberry Pi 4 3 Model B 3B Plus 3B+

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€18.68

€23.06

-18 %

Delež v socialnih medijih

Raspberry Pi 4 Zaslon 3.5 palčni Raspberry Pi 3, Zaslon na Dotik, 480*320 LCD Monitor za Raspberry Pi 4 3 Model B 3B Plus 3B+ 1. To je najnovejše raspberry pi 3,5-palčni zaslon na dotik , lahko prilagodite svetlost gumb - je, 2 -100,10 ravni svetlosti, da prilagodite . 2. To bo pomagalo, da shranite moč , še posebej za ljudi, uporabite prenosni vir napajanja. 3. Ponujamo CD z zaslona.CD vključuje gonilnik, sistem slik nastavljen voznik že,video, da ga uporabljate.Zato ga lahko uporabite na zaslonu priročno in enostavno.Slika sistema vključujejo Raspbian, Ubuntu in Kali. 4. Kaj je več, tam je dobro, odlično embalažo polje za ta zaslon, zaščito zaslona ter ves čas. ( kot na sliki ) 5. Raspberry Pi je niso vključeni. 6. Tam je zaščitni film na primeru zgoraj, prosimo, odtrgajte pred montažo.O sistemu sliko, Prosimo, da to povezavo, da bi dobili nove slike sistema zaslon na Dotik ( ne vključuje raspberry pi ) zaslon na Dotik z akril primeru za Pi 3B / 3B+ ( ne vključuje raspberry pi ) zaslon na Dotik z akril primeru za Pi 4 ( ne vključuje raspberry pi )

Kliknite slike, če si želite ogledati več izdelki

Sprejemamo Depozitni .Lahko uporabite Visa in Mastercard,T/T,Western Union,Moneybookers skozi Ecrow

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v ocenjeni dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

7. Čas dostave: Prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.asistemi.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Če ste zadovoljni z našo storitev in izdelek, pričakujemo pozitivne povratne informacije in 5 zvezd podrobne ocene prodajalca, Bomo naredili enako za vas.če imate kakršne koli težave ali niste zadovoljni z našim izdelkom in storitev, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli pred pustite druge povratne informacije, vam bomo odgovorili v roku 24 ur.Hvala!Uživajte tukaj!

Oznake: hdmi monitor hdmi, raspberrry pi zaslon, 4 primeru raspberry pi, raspberry pi 4 ecran, 4 raspberry pi, oranžna pi plus, roseberry pi 3 zadevo, 4 raspberry pi model b, pi, rpi

Akril primeru Pregledno
Dodatek Za Vrsto LCD zaslon
Ločljivost 480*320
Dotaknite se funkcije Da,
Vrsta 3.5 palčni HDMI je združljiv Zaslon
Blagovna Znamka Caturda
Poreklo CN(Izvora)
Združljiv z Raspberry Pi 4B / 3B+ / 3B

Napiši mnenje

Raspberry Pi 4 Zaslon 3.5 palčni Raspberry Pi 3, Zaslon na Dotik, 480*320 LCD Monitor za Raspberry Pi 4 3 Model B 3B Plus 3B+

Raspberry Pi 4 Zaslon 3.5 palčni Raspberry Pi 3, Zaslon na Dotik, 480*320 LCD Monitor za Raspberry Pi 4 3 Model B 3B Plus 3B+

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi