Test dobro 15.6" Za DELL Inspiron 15 7591 ALI za Dell xps 15 7591 UHD 4K ali FHD Prenosnik LCD IPS zaslon skupščine

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opozorilo:

----------------------------------- 1.Da se prepreči kakršno koli napako , prosimo, povejte nam vaše delu zaslona številko ali prenosni računalnik model, po plačilu, pošljite s fotografijo, bo bolje, bomo odgovor, da boste čim prej, hvala. 2. Pred namestitvijo zaslona, prosimo, da izklopite prenosni računalnik, odklopite napajalnik in odstranite baterijo.Ne nameščajte na zaslonu, medtem ko je računalnik vklopljen, drugače kabel lahko spali ven.

Slike izdelkov:

Test:

Pakiranje:

Dostava:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko yourpayment je končana.(V posebnih okoliščinah, bomo nemudoma obvestili o času dostave) ne Bomo uarantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v yourcountry.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Oznake: kaj dell xps, dell inspiron 5378 prenosnik, lp125wf1, dell g7, M6600, za samsung prenosnik lcd zadnji pokrovček, dell inspiron 15 lcd, dell inspiron 7567 prenosnik, zaslon hp, dell inspiron 15 ž zaslon

Garancija 3 Mesecev
Velikost Zaslona 15.6"
Blagovna Znamka HBJESSE
Ločljivost 1920X1080 ALI 3840X2160
Uporaba Prenosni računalnik
Vrsta Izdelka LCD zaslon z dotikom skupščine
LCD zaslon model Združljiv Model
Kakovost izdelka Gread A+
Osvetlitev ozadja led
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni Zaslon
Certificiranje NOBEN
Prenosni računalnik model Za DELL Inspiron ali xps 15 7591
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Test dobro 15.6

Test dobro 15.6" Za DELL Inspiron 15 7591 ALI za Dell xps 15 7591 UHD 4K ali FHD Prenosnik LCD IPS zaslon skupščine

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi