Sunnecko 7" Damask Santoku Nož VG10 Jekleno Jedro 73 Plasti Rezilo Leseni Ročaj Kuhar Britev Ostrih Rastlinskih Rezanje Kuhinjski Noži

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€36.02

€72.03

-49 %

Delež v socialnih medijih

Dobrodošli na "Sunnecko" Profesionalna Kuhinjska posoda Store!Kot Neposredna Tovarne za Proizvodnjo, Smo Oskrbe vas Najboljše Izdelke in Najboljše Storitve, Samo Uživajte v Čudovito Nakupovanje Tukaj!

Nasveti: 1. Velikost in teža so ročno izmerjene in obstajajo lahko nekatere napake, vas prosimo, da dejanski predmet kot standard. 1).Damask noži so ročno izdelani izdelki (ne plesni izdelkov).Po več ročnih procesov, je lahko rahlo napake v velikosti, ki ne bo vplivala na normalno uporabo; 2).Surovine ročaj je les, in ni nobenega jamstva, da je teža vsake serije bo isto.Tam se lahko rahlo napake v masi, ki ne vplivajo na običajno uporabo. ↑Prosimo, poskrbite, da vas ne moti, zgornjih dveh točk pred nakupom. 2. Zaradi različnih zaslon in streljanje svetlobe in drugih dejavnikov, obstajajo lahko nekatere barvne razlike, vas prosimo, da dejanski predmet kot standard.

------------------------------------------------- 01 Rezilo iz 73 plasti damask jekla z VG10 jekleno jedro.S pomočjo strokovne disk pralni ostrega roba, 12-15 stopinj ostrenje kota. 59-61 močno trdoto in Britev Oster.Raven Sila Rezanja z 6.0-8.0 N Mednarodni Standard.Površina vzorec rezilo hiti kot so plasti mogočnih valovih.Polirani z dvojno stranicami samodejno poliranje stroj , high-end Videz.Zaradi posebnost, materiala in proizvodni proces, vzorec vsako rezilo je EDINSTVEN .Poleg ostrino, to je eden od razlogov, zakaj Damask noži so tako priljubljeni.Ste enakovredni, ki ima v lasti Zbirateljske . 02 Ročaj tekstura original les ohranja, površina je Ogledalo polirani proces, in ročaj barva je svetla in bolj lepa.Ergonomsko oblikovano ročico, anti-slip in ima udoben ročaj občutek. 03 Izdelka Kažejo 04 Uporabniški Priročnik 05 Pozor

1. Prosimo, hranite ga izven dosega otrok.

2. Prosimo, ne hranite na rob in točko nož cilj za ljudi.

3. Prosim, ne ujeti nož z roko, ko je nož spusti navzdol.

4. Prosimo, čisto in suho nož po uporabi, in jo postavite na suho mesto.

5. Rezilo je zelo ostro, prosimo, da ne uporabite prst, da test nož ostrino.

6. Ne uporabljajte je za zmanjšanje trde hrane, kot so kosti, zamrznjena živila, posušena zelišča, itd.

OBDELAVA:

Bomo obdelali naročila isti dan je prejel plačila, in smo sprejeli številne vrste plačil, kot so Alipay, Visa, Mastercard, Western Union, itd.

DOSTAVA:

1. Naročila bodo ladjo iz naslednji dan po plačilu je bilo očiščeno, in pošiljko lahko pripravljen za Nizozemsko Mesto, Singapur Post, EMS ali DHL.

2. Vendar drugačen način dostave pa imajo različne ladjar stroškov, nekateri lahko brezplačno, in nekateri potrebujejo drug strošek, kot express EMS ali DHL.

3. Blago bo dostavljeno, da špediter prvi in bo trajalo približno 2 do 3 dni za posodobitev dostava novice.

4. Prosimo, prepričajte se, da ste nam svoje polno ime, če je vaša država je za Rusijo, in prosim, zapišite pravi naslov za pošiljke, bo to pomagalo, da prenese parceli uspešno.

SLEDENJE:

Vse parcele pošlji ven iz naše trgovine bodo imele popolno sledenje podatkov, lahko nakupujete predmeti v naši trgovini, brez kakršnih koli skrbi.

POVRATNE informacije:

1. Vaš pošten in iskren pregled je tisto, kar smo veseli, da, to bo nas napredek!

2. Če ste zadovoljni z našimi blaga, vljudno prosim, da nam nekatere pozitivne povratne informacije (kot 5 zvezdic).

3. Če je kateri se pritožujejo na blago boste prejeli, vas prosimo, da nas obvestite in bomo ponudili najboljšo rešitev.

Oznake: knive, damask jekla knif, kuhinja orgle, kuhinja knive, kuhinjski nož, sunnecko lesa, d2 jekla, vg10 5, kuharski nož damask, potapljaški nož

Številka Modela 00201702106
Teža 210g
Ime izdelka 7" palčnim Damask Jekla Santoku Nož
Vrsta Noži
Material Damask Jekla
Nož Dolžine 12"/305 mm
Blagovna Znamka Sunnecko
Certificiranje CIQ
Funkcija Okolju Prijazno
Poreklo CN(Izvora)
Rezilo Debelina 2±0,2 mm
Nož Vrsto Santoku Noži
Rezilo Materiala Damask Jekla Rezilo VG10 Jekleno Jedro
Ročaj Material barve lesa
Rezilo Širina 45mm
Močno Trdote 59-61HRC
Rezilo Dolžina 7"/ 178mm

Napiši mnenje

Sunnecko 7

Sunnecko 7" Damask Santoku Nož VG10 Jekleno Jedro 73 Plasti Rezilo Leseni Ročaj Kuhar Britev Ostrih Rastlinskih Rezanje Kuhinjski Noži

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi