14pcs/Set Anime Igrača Simpsons Slika Igrače Sprejemniki Domačo Torto Urad za Okras, Darilo za otroke PVC 6-12 CM

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€12.10

€14.23

-14 %

Delež v socialnih medijih

Dobrodošli V Naši Trgovini pogoji & Pogoji: Ime : Simpsons Številke Igrače Velikost:približno 5~12 cm Material:PVC Funkcija:tako kot slika.

Nakupovalni Vodnik: 1、 O Pošiljki: 1. Za brezplačno pošiljko, bomo plačali za express, cestnine, in bomo izbrati najboljše možnosti dostave za vas.Tako da mogoče je drugačen od www.asistemi.si.Vendar lahko spremljate hitro in varno. 2. Majhno pakiranje v dolge razdalje prevoza postopek je enostaven za izgubiti, predlagamo, da jo lahko kupite 4 parov ali več. 3. Za redno pošto, če bi več kot 5 evrov, bomo nadgradnjo brezplačno na Kitajsko Post registrirani Letalski Pošti.Tako boste lahko sledili, ga hitro in varno. 4. Prosimo, da skrbno preverite podrobnosti izdelka, še posebej velikost nogavice.In izpolnite pravilno naslov, ime in telefon, ali ne bo treba vrniti po pošti. 2、 O Napovedi sprejemamo vrniti.Če ste nezadovoljni s to postavko ali v postavko prispeli v zdrobljen, prosimo, obrnite na nas takoj za delno nadomestilo ali poslati na pogoji pod: 1. Vrniti morajo biti v prvotno stanje; 2. Vrnitev v roku 7 dni; 3. Kupci plačali za povratno poštnino. 3、 Povratne informacije, Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami, vas prosimo, da nas pet zvezdic.Mi bo ostalo enako za vas.Hvala.Ne puščajte oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljše načine, preden pustite nevtralno ali negativno (1-2stars) povratne informacije.Želimo zagotoviti najboljše storitve za vas.

Oznake: pena urad igrača, kwik e mart, lepin simpson, homer simpson, mini pisarna igrača, simpson, bart simpson, simpson hiša igrače, dotik igrača, zbiralec številke simpsons

stanje Na Zalogi
Lutke Tip Model
Zaključek Stopnja Končal Blaga
Vojak Dodatki Vojak Deli in Komponente
Številka Modela PY012
Različica Tip Remastered Različica
Za Animacijo Vir Zahodni Animiation
Blago Atribut Končal Blaga
Tip 2 Torto Urad Za Dekoracijo
Lestvica 1/48
Mfg Serijske Številke Model
Tip 1 Simpsons Modle
Spol Unisex
Dimenzije anout 3~6 cm
Starostni Razpon > 3 let
Daljinsko Upravljanje No
Tema Film & TV
Opozorilo NOBEN
Material PVC
Izvirni Paket No
Postavka Vrsta Lutke
Velikost S

Napiši mnenje

14pcs/Set Anime Igrača Simpsons Slika Igrače Sprejemniki Domačo Torto Urad za Okras, Darilo za otroke PVC 6-12 CM

14pcs/Set Anime Igrača Simpsons Slika Igrače Sprejemniki Domačo Torto Urad za Okras, Darilo za otroke PVC 6-12 CM

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi