E-ACE M01 Zagon Naprave 800A Avto Jump starter moči banke 12V Avtomobilski Akumulator, Starter Starter buster Avto Starter Starter Jamp

Dobavljivost: Na zalogi

Nov izdelek

€38.19

€70.71

-45 %

Delež v socialnih medijih

Tehnične Specifikacije: Zmogljivost Baterije: 26.64 Wh Zagonski tok: 400A Vršnega Toka: 800A Vhod: 5V/2A Izhod: 5V/1A , 5V/2.1 Celoten Čas Polnjenja: 3 Ure Teža: 585g Velikost: 143*83*25 mm Delovna Temperatura: -40℃~80 ℃

Glavne Značilnosti

Napredni inteligentni varstvo objemke z LED zaslon(Z23 Neobvezno) lahko zagotavljajo več-trenutna zaščita, kratkostična zaščita, nad-obremenitve zaščito, nad napetostjo, več-brezplačno varstvo, itd, da bi zagotovili varnost.Ko Z23 priključen na komplet za baterije, njegova LED zaslon bo pokazal polnjenje akumulatorja vozila.

Z enako zmogljivost baterije, našo novo Hitro Praznjenje Zaženite Power skok starter je 3-5 krat večjo trenutno primerjati s staro 2. generacije.Ob istem času, bi Se temperature beline z zmanjšanjem zagon temperature s moteče inovacije akumulator / montaža strukturo, da varno zagnati.

Močan 800A maksimalno izhodno jump starter ni težav, začenši večina vozil z plinske motorje do 8.0 L ali diesel motorje do 6.5 L. zmogljiva litijeva baterija booster - do 60 skok začne z enim polnjenjem.

Namenjen 12V vozila z do 4,0 L 2.4 bencin L dizel motorjev, avtomobilov, športna terenska vozila, motorna kolesa, tovorna vozila in še več.

M01 uporablja veliko povečavo polimer Celice, ki je bolj odporna na visoke in nizke temperature kot litijeve baterije.Deluje lahko tudi v okolju -40℃~ 80℃, da se zagotovi normalno zažene, ko je baterija kabina.

M01 ima vgrajeno LED svetilka s 3 načini: Svetilka, SOS, Strobe.To je kot nalašč za kampiranje, na prostem, na piknik, v nujnih primerih, potovanja, itd.V celoti napolnjena stanje,lahko uporabite označite razsvetljavo neprekinjeno 48 ur.

Pritisnite gumb za vklop in indikator baterije, bo pokazal naslednje.

Dva USB izhoda vrata desiąned za hitro napajanje 5V / 2.1 za elektroniko izdelka, kot so mobilni telefoni.

Enostaven za uporabo Starter Orodje,ki je primerna za vsakogar.Povežite prenosni jump starter, začetek vašega avtomobila, odklopite jump starter, in nato pustite.Ni treba čakati na nekoga, da vas rešim, skrbeti sami, in dopusta.

Kako jumo zagon avtomobila?

1. Priključite jump starter na napravo.Zagotoviti, da indikator za baterijo posnetki so off. 2. Priključujte posnetkov pravilno, da pozitivne in negativne koncih akumulator.Rdeče posnetka mora biti priključen na pozitivni (+) konča, medtem ko črna posnetka mora biti priključena na negativni (-) konec.Nato sledite spodnjim navodilom: Če zelena lučka vklopljena, je povezava pravilna in baterijo je mogoče skok začetek.Ko rdeča lučka vklopljena in zumer zvok mogoče slišati, posnetke, ki so priključeni na napačnih koncih.Priključite posnetkov pravilno in poskrbite, da bo zeleno luč vklopljena pred skok začetni baterije.Če zelena lučka utripa in zumer zvok mogoče slišati, napetost je prenizka.Pritisnite tipko za povečanje gumb in počakajte, da se zelena lučka neha utripanja.Jump start baterijo v 30 sekundah.Ko sta zelene in rdeče luči niso vklopljene in ne zumer zvok mogoče slišati, baterijo, se lahko zaključi, pa je poškodovana.Zagotoviti, da posnetke, ki so povezane s pravilno konča.Pritisnite tipko za povečanje gumb in počakajte, thegreen lučka vklopljena.Jump start baterijo v 30 sekundah 3. Po avto je skok začel, odstranite baterijo posnetke.

M01+Z22

-1 x Jump Starter -1 x Skakalec Kabli(Brez LED Zaslon) -1 x Uporabniški Priročnik

M01+Z23

-1 x Jump Starter -1 x Skakalec Kabli(Z LED Zaslon) -1 x Uporabniški Priročnik

Zakaj izbrati nas?

★【HLADNO IN VISOKE TEMPERATURE ODPOREN】uporabljamo višje kakovosti materialov in so bolj napredno tehnologijo, Naši izdelki so bolj odporne na nizke in visoke temperature kot drugi izdelki. ★【SUPER MOČAN & Mini】Ta kompaktni (145mm*83mm*25 mm) & lahki (585g), še močne 800A maksimalno izhodno jump starter ni težav, začenši večina vozil z plinske motorje do 4,0 L ali diesel motorje do 2.4 L. ★【VISOKE HITROSTI POLNJENJA VRATA】Poleg običajnega polnjenja vrata, ta prenosni jump starter je opremljen tudi s smart USB izhod, ki omogoča hitrejše polnjenje hitrost za vaše prenosne elektronske naprave. ★【POPOLNO VARNOST】napredni inteligentni varstvo objemke z LED zaslona(Izbirno) lahko zagotavljajo več-trenutna zaščita, kratkostična zaščita, nad-obremenitve zaščito, nad napetostjo, več-brezplačno varstvo, itd.za zagotavljanje varnosti. ★【3-V-1 VEČNAMENSKI LED SVETILKA】baterije jump starter ima vgrajeno LED svetilka s 3 načini (svetlobne/SOS/strobe) za nujne in uporabo ponoči.Lahko uporabite ta avto jump starter za osvetlitev namene ali za signal v sili. ★【Kupite z Zaupanjem】Smo www.asistemi.si Top blagovne Znamke, nudimo neomejeno podporo uporabnikom storitve in tehnično podporo.Vprašanja bodo odgovorili v 24 delovnih ur.Zato je treba za vsakogar, z avtom.Klikni "Dodaj v Košarico" zdaj – ne bo Vam žal!

Oznake: banka moč, avto jump starter, 70mai jump starter, naprava start, yaber avto jump starter moči banke, avto nalepke, Skok Starter, lifepo4 12v 200ah, 12 v baterija, 37 baterije

Število vgrajenih Baterij 4
Element Teža 585
Hitro Polnjenje NOBEN
Certificirani ce
Stopnja Konverzije 80%~85%
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Poreklo CN(Izvora)
Posebne Funkcije SOS Razsvetljavo
Blagovna Znamka E-ACE
Napetost 12V
Vršnega Toka 800
Baterija Kapaciteta(mAh) 5000-8000

Napiši mnenje

E-ACE M01 Zagon Naprave 800A Avto Jump starter moči banke 12V Avtomobilski Akumulator, Starter Starter buster Avto Starter Starter Jamp

E-ACE M01 Zagon Naprave 800A Avto Jump starter moči banke 12V Avtomobilski Akumulator, Starter Starter buster Avto Starter Starter Jamp

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi